PIJANISTICA

LOLA ASTANOVA OTKRILA ISTINU: 'Nikada nisam bila Hauserova djevojka'

U koncertnoj dvorani Vatroslav Lisinski, 5. studenog nastupit će po prvi puta pred zagrebačkom publikom i slavna uzbekistanska pijanistica Lola Astanova. Poznata i po svojim interpretacijama Chopina, Liszta i Rahmanjinova, kao i seksi opravama u kojima nastupa, Lola je hrvatskoj javnosti najpoznatija po duetima sa Stjepanom Hauserom, zbog čega se nagađalo i da su u vezi

Nakon što je u posljednjih nekoliko mjeseci više puta boravila u Hrvatskoj, te je čak nakon svečanog zatvaranja WTA Croatia Bol Opena na Zlatnom ratu tamo snimila i videospota za pjesmu 'Inspirit', uzbekistanska pijanistica Lola Astanova najavila je i svoj prvi koncert pred zagrebačkom publikom.

Tijekom jedne od svojih brojnih svjetskih turneja upoznala je i našeg violončelistu Stjepana Hausera te s njim snimila spot 'Love Story', nakon čega su krenula i šuškanja o njihovoj romantičnoj povezanosti. Tek sada, s podužim odmakom, Lola Astanova osvrnula se za Jutarnji list na situaciju.

'Stjepan i ja samo smo glazbeno surađivali. Suprotno od onog što se moglo pročitati u medijima, ja doista nikad nisam bila njegova djevojka', rekla je Lola Astanova i otkrila zašto je, za razliku od svojih kolegica, odlučila za nastupe odijevati seksi kratke haljinice i cipele s vrtoglavo visokim potpeticama.

Komentiraj članak

Komentari