UŽAS U NOVOM SADU

LJUBOMORNI ZET POČINIO NEZAPAMĆENI MASAKR Forenzičari naišli na užasan prizor – brutalno ubijeni muž, žena i kći

U obiteljskoj kući u novosadskom Telepu, u obiteljskoj kući koja se nalazi u ulici Petefija Šandora, jutros oko 8 sati pronađena su tri beživotna tijela.

Riječ je o supružnicima Branislavu (57) i Nadi Pajić (57) i njihovoj 32-godišnjoj kćeri Mirjani Janković.
Tijela je pronašao rođak ubijene obitelji, a na glavi su imali rane, što znači da je riječ o trostrukom ubojstvu, javlja Kurir. Srpski mediji pišu da je policija odmah blokirala i osigurala dokaze na mjestu nezapamćenog zločina.

Kako izvještava Kurir, postoje indicije da je ubojstva počinio zet obitelji Pajić, koji je imao izrečenu mjeru zabrane prilaska i komuniciranja. Protiv njega je prije nekog vremena podnesena i kaznena prijava za nasilje u obitelji. Osumnjičeni G.J. ima 36 godina, vulkanizer je i kako saznaje Blic, njega je supruga 10. svibnja prijavila za nasilje. K tome, protiv njega postoji i prijava za ilegalno posjedovanje oružja. Prema prvim informacijama, motiv za ovaj nezapamćeni zločin u Novom Sadu je ljubomora. G. S. je, navodno, ubio uvjeren da Mirjana ima drugog i da ga vara.

Policija intenzivno traga za ovim muškarcem, a na mjestu događaja obavlja se vještačenje, a kako javljaju svjedoci, vidljivi su brojni tragovi krvi.

Komentiraj članak

Komentari