Moda

Ljubica Šetka i Jelena Tutavac znaju što znači dobro se odjenuti

Kandidatkinje Izbora za Miss Dubrovačko-neretvanske županije Ljubica Šetka i Jelena Tutavac plijene pozornost svojim originalnim stilom odijevanja.

Naime Ljubica Šetka se odlučila za modro-bijelu dugu haljinu na koje je iskombinirala svevremenske bijele starke i crvenu ogrlicu Tine Ključe Mihaljević koja je pravi modni detalj ovoj odjevnoj kombinaciji jer je otvara i osvježava bjelinu.Ova casual kombinacija idealna je za popodnevne šetnje, a haljina od pamuka siguran je odabir.Ovaj šešir se izvrsno uklopio u ovu priču i što je najvažnije Ljubici itekako pristaje ovaj stil odijevanja s kojim se ona itekako zna dobro nositi.

Jelena Tutavac se odlučila za kombinaciju u potpunosti drugačiju i po svakom modnom komadu na sebi originalnu. Ova poza je stvorena za naslovnice časopisa a Jelena je pravi model. Dominacija maslinaste boje na kapi i haljini nije pretjerana već se kapa i haljina odlično slažu. Ovdje je Jelena odlučila spriječiti prevladavanje uzoraka čizmama s odvezanim vezicama i na taj način šalje poruku s jedne strane slobode i razigranosti mladenačkog duha, a s druge iznimne sposobnosti za kreiranje odjevne kombinacije.

I Ljubica i Jelena odlično su se snašle i pravilno odabrale odjeću koja im pristaje i naravno što se vidi po fotografijama izgradile stil koji ima i više nego pristaje.

Jelena Hendić, foto: Martina Šiljeg

Komentiraj članak

Komentari