TROKUT

LJUBAVNI KAOS 'Uhvatio sam djevojku u krevetu s drugim, a on me onda napao nožem...'

Imam 23 godine, a moja djevojka 24. Imamo problem jer ona stalno zavodi druge, baca im se u zagrljaj i misli da je to zanimljivo i smiješno. Posebice kada joj ja zaprijetim da ću je ostaviti radi takvog ponašanja. A tada me moli da ostanemo zajedno..."

Mladić je ispričao za portal The sun, kako je jednog petka došao ranije kući s posla i zatekao svoju djevojku u krevetu s drugim.

"Vikao sam na nju, a muškarca sam lovio po stepenicama prema dolje.

Vjerojatno je mislio da ću ga napasti pa je iz kuhinje uzeo nož i napao me te mi nanio ozljedu na ruci zbog koje sam morao u bolnicu i imao nekoliko šavova".  Djevojka je, usprkos tome što ju je mladić ulovio u krevetu s drugim, pokušavala uvjeriti svog dečka da nisu ništa "napravili". To je bilo i više nego dovoljno da mladić konačno odluči prekinuti tu vezu s tom djevojkom. 

Ipak, djevojka opet želi svog dečka natrag i traži da pokušaju ponovno. Iako više nije siguran u svoje osjećaje prema njoj, mladić je odlučio upitati poznatu terapeutkinju Deidre za savjet.  Odgovorila mu je kako je očito da situacija koja je presudila njihovoj vezi nije prva u njihovom odnosu i kako njegova bivša djevojka ima učestalo problematično ponašanje. 

Neobavezno zavođenje drugih može se progledati kroz prste, no svojim ponašanjem djevojka je pokazala da nije spremna ostati u jednoj vezi i posvetiti se samo jednom muškarcu.

"Zaslužuješ bolje", poručila mu je Deidre.

Komentiraj članak

Komentari