VRUĆE LJETO

LJUBAVNI HOROSKOP Lavovi su spremni za cjelodnevni seks

Seksi horoskop pročitajte u nasavku:

Ovnovi su poznati adrenalinski nabrijanci. Ako se ne pentrate po stijenama, možda vam je paraglajder omiljena leteća igračka. Dok si vi hranite ego, ona doma, sama – golišava pliva u bazenu? Egotriperi, opet ste fulali ceo fudbal.

Lav je, trenutno, najfiniji muški ‘komad mesa’ u svemiru, a Lavica je ‘to’ isto. Ako izdržite sve ‘napade taštine’, i ostanete normalni, niste lažno zlatni. Seks? Cjelodnevan! Uz tu i tamo pokoju kratku pauzicu, za malo prižmirit u hladovini.

Strijelci su puni strastvene energije. Ne putujete po svijetu? Onda se igrate u domaćem (seoskom) okružju. Slobodno ‘vođenje ljubavi’ u prirodi vi ste izmislili. Gledate vašu ljubljenu kako jaše divlje konji(ć)e, i to vas optimalno nadražuje..

Bikovi su fiju u glavi, a u srcu su još luđi. Radite stvari koje nikada prije niste radili. Stare navike, više vam nisu funkcionalne. Raspad sistema? Rastali ste se zbog Nje, a može vam biti kći, i naizgled je sve super. U slijepoj ste (seksi) ulici.

Djevice vjerno služe svoje gospodar(ic)e, dok im ne pukne film. U posljednje ste vrijeme mušićavi, i svaka vas kriva dlaka na glavi strašno smeta. Opet ste zastranili. Umjesto da se nesputano seksate, vi se raščlanjujete i minijaturizirate.

Jarci su drveni i premalo nježni. Zakopali ste osjećaje duboko u sebe, i nikako da ih otkopate. Najprije ćete se sudariti s nekom sebi sličnom osobom. Nakon početne skepse, uslijed će pipkanje, i vatra će se između vas fino rasplamsati.

Blizanci puno pričaju dok se seksaju. Prava mjera je zakon, a vi ste kreštavi papagaj. Ako stvarno imate poveći nos, kako se s tim/s njim nosite u životu? Nos je stvoren za njuškanje, a dečko vam je perverzan? A ništa. Uživajteeeee!

Vage imaju sve uvjete za sretan život. Ne baš sve, jer šef(ica) ih zatrpava s poslom, a i kod kuće im nije sve bajkovito. U stvarnosti, jedino ste seksualno skroz zadovolj(e)ni? Mnogi se nemaju s kim šiljit. To je tuga pregolema.

Vodenjaci imaju opozitne Veneru i Marsa, i svi ih ljube, a poneki i ravno u usta. Ako bježite od ljubavi, prije ili kasnije ćete spoznati da nemate kuda pobjeći. Ako se već (dosta) dugo niste, slobodno se malo (ili malo više) seksi rašarafite.

Rakovi su bili hladni, a sada su idealno topli. Lako vama, šiti vas oklop od nesnosnih vrućina. Rak i kornjača, savršen su par za plodno razmnožavanje. Koji je kornjača astro znak? Svi zemljani i vodeni su vam idealno seksi potkožni.

Škorpioni su izvan energetskog pogona, i ako su mudri, miruju u debeloj hladovini. Ako netko silno poželi ‘nabosti se’ na vas, dat ćete mu da se natakne na vaš otrovni trn. Sada negdje, seksi ste najotrovniji! Imajte milosti.

Ribe su meke, podatne, vlažne i sladunjave. Za prste polizat! I, tko vas voli kad vas nitko ne voli? Lijepe, a depresivke. Pojavit će se netko tko će znat nježno zapalit vaš unutarnji termo fitilj. A kad se Rib(ic)a eksplozivno seksi rasplamsa, piše Net.hr.

Komentiraj članak

Komentari