Suvremena ustanova

LJEČILIŠTE REUMAL FOJNICA Idealno mjesto za odmor i rehabilitaciju

Lječilište 'Reumal' Fojnica je suvremeno opremljena specijalizirana ustanova za rehabilitaciju, rekreaciju, aktivni odmor i programirane sportske aktivnosti.

Zahvaljujući čudesnoj djelotvornosti radioaktivne termalne vode, sofisticiranoj medicinskoj opremi, kadrovskoj osposobljenosti i dugogodišnjem iskustvu – ovdje se već desetljećima postižu rezultati vrijedni svake pažnje, a posebno u ovlastima rehabilitacije osteomuskulatornog aparata, kardiorehabilitacije, dječje habilitacije i rehabilitacije, te rehabilitacije sportista i sportskih povreda.

Smještena na sjeveroistočnim padinama fojničkih brda, ona s gradom, te novosagrađenim turističkim kompleksom Aqureumal, čini jedinstvenu ambijentalno - urbanističku cjelinu, samo prividno podijeljenu rijekom Dragačom. Ovo je savršeno mjesto za liječenje, odmor i rekreaciju u kojem se svakodnevna napetost i stres otapaju u zelenilu prirode, šumoru voda i ljepoti pejzaža. Priroda Fojnice krijepi tijelo i razgaljuje dušu, a osoblje Lječilišta Reumal, svojom srdačnošću stvara ugođaj, da se tu čovjek, zaista, osjeća „kao kod kuće“.

Lječilište Reumal s objektima Nove bolnice i Reumala, prostire se na površini od 60.000 m2 a korisni zatvoreni prostor iznosi 21.000 m2. Ukupni smještajni kapaciteti čine 520 kreveta. Reumal sadrži još i restoran a la carte, pansionski restoran, aperitiv, restoran – picerija Kamin s ljetnom baštom. Nova bolnica sadrži pansionski restoran, kamin salu i ljetnu terasu.

Aktivnosti edukativnog i razvojnog centra usmjereni su prema kontinuiranoj edukaciji medicinskog osoblja, pokretanju, koordiniranju i provođenju naučnih istraživanja i projekata iz ovlasti fizikalne medicine i rehabilitacije s naglaskom na proučavanje prirodnog ljekovitog činitelja (mineralna voda), uvođenju u rehabilitacijsku praksu standardiziranih testova za funkcionalnu procjenu, dijagnostičkih i terapijskih protokola.

Unutar Edukativnog kluba putem predavanja pacijent se upoznaje sa simptomima i znacima bolesti, rizikofaktorima, mogućim komplikacijama i funkcionalnim ograničenjima, mjerama prevencije i liječenja / rehabilitacije. Pacijentima se pruža maksimalna stručna podrška u identifikaciji i modifikaciji rizikofaktora u cilju prevencije bolesti, prevencije njenog pogoršanja, napredovanja i nastanka komplikacija.

Reumal Fojnica nudi razne programe kao što su program za umirovljenike, vikend program i vaskularni program. Zaista savršeno mjesto za okrepu tijela i duha. Uvjerite se i sami u učinkovitost vode i njenih blagodati koja čini važan dio ovog kraja, vodi kao atrakciji (Prokoško jezero, slapovi Kozice); vodi kao piću (izvori Požarne, Tocila, Jezernice); vodi kao lijeku (radioaktivna termalna voda izvorišta Banja) te ugovorite svoj termin na dolje navedene kontakte.

Više o njima saznajte putem njihove web stranice: www.reumal.ba, ili putem sljedećih kontakata:

+387 30 838 800
+387 30 838 801
+387 30 838 802
+387 30 838 848 fax

rezervacije@reumal.ba

Rezervirajte svoj termin na vrijeme.

(promo)

Komentiraj članak

Komentari