RAT U SDP-u

LINIĆ ŽESTOKO PO MILANOVIĆU: Maknuo me i zbog vrijednog Konelovog zemljišta u Cavtatu!

Na konferenciji za novinare, bivši ministar financija, Slavko Linić progovorio je o svom odnosi s premijerom Zoranom Milanovićem, ali i predstečajnim aferama zbog kojih je otišao iz Vlade.

Osim o 'Spačvi', Linić je progovorio i o Milanovićevom odnosu s Nadom Čavlović Smiljanec.

'Zoran Milanović zajedno s gospođom Smiljanec podmetao je dokumente, bavio se podmetanjem punih godinu dana nakon same završene predstečajne nagodbe. Polazim da njegova bitka za kriminalizaciju mene osobno može imati svrhu, ali se pitam - zamislite kad premijer pokazuje kako se može kriminalizirati svakoga tko radi u državnoj instituciji. Pa se pitam zašto neki činovnici ne mogu odgovarati kad iza sebe nemaju snagu? Predsjednik Vlade kriminalizirajući moj rad destabilizira sve institucije koje će se itekako bojati donijeti bilo koju odluku.'ž

Istaknuo je kako je vrhunac cinizma i prave neodgovornosti Milanovića nazivanje Čavlović Smiljanec zviždačicom.

Zašto ju on toliko štiti? Vjerojatno zbog sprege s bratom Krešimirom Milanovićem. Pokušava koristeći svoje poznanstvo s Čavlović Smiljanec iskoristiti za neka rješenja u Poreznoj upravi. Zadržat ću se na dva - pokušaj zamjene zemljišta na Cavtatu vezano za tvrtku Konel, vlasnik Antun Kralj poznat po aferi 'Pet zvjezdica'. On je svoju tvrtku doveo u stečaj, nnismo naplatili dugove, upisali smo se na zemljište hipotekarno. On je to zemljište pokušao prodati sebi, nekome u svojoj obitelji, Dini Kralj i sve jer to zemljište u Dubrovniku vrijedi. Pokušali su u Poreznoj upravi to zemljište zamijeniti s drugim, bez procjene i vrijednosti. Sve to Smiljanec radi s Krešom' kazao je između ostalog Linić zaključivši kako su Milanovićevi interesi obitelji ispred državnih interesa i to je razlog za njegovu smjenu.

Komentiraj članak

Komentari