ŠKICNITE

LILLE POKLEKNULA? Bujne obline utegnula u crni badić, fanovi uvjereni da se ‘popeglala’

Čim se vrijeme malo popravilo i sunce pokazalo svoje zrake, hrvatske estradne zvijezde uskočile su u badiće i pokazale prve rezultate znojenja u teretani tijekom duge zime. Nakon što se Maja Šuput danas pohvalila isklesanim tijelom u bikiniju, njezina kolegica Lidija Bačić brže-bolje je pohitala pokazati kako i ona “konja za utrku” ima.

Splitska pjevačica ubojitih proporcija ne propušta priliku da ispod svake svoje objave naglasi kako za njezin besprijekoran izgled nije zaslužan Photoshop, nego isključivo majka Priroda. Ipak, ako je suditi prema njezinoj posljednjoj fotografiji u jednodijelnom crnom badiću, naša je Lille popustila pred čarima moderne tehnologije.
Neki su obožavatelji konstatirali da se samouvjerena Splićanka ovoga puta definitivno “doradila” uz pomoć filtra. “A nisi ti za photoshop?!”, bocnuo ju je obožavatelj, a dodatna bi potvrda takvoga poteza mogao biti i izostanak Lidijina prepoznatljivog hashtaga “nevereverphotoshop”.

Pjevačica je s pratiteljima podijelila i nešto stariji video svojega fotosessiona u pripijenim crvenim kožnatim hlačama, u kojima je do izražaja dolazila njezina obla stražnjica te beskrajno duge noge.

Komentiraj članak

Komentari