VOLI TREGER HLAČE

LIDIJA BAČIĆ U UBOJITOM IZDANJU Odjenula tregerice bez grudnjaka, a frajeri se uzbudili kao nikad

Lidija Bačić definitivno je jedna od najprovokativnijih osoba iz hrvatskog javnog života. Zbog golišavih outfita, snimaka i fotografija na društvenim mrežama redovito je prozivaju i kritiziraju oni malo konzervativniji, ali pjevačica se na takve komentare nimalo ne obazire.

Fotka koju je danas objavila na Instagramu neće se lako zaboraviti. Zgodna Splićanka odjenula je crne tregerice bez grudnjaka i pokazala brutalan sideboob, a lajkovi se množe iz sekunde u sekundu. Taj ju je odjevni predmet podsjetio na djetinjstvo te mu je posvetila čitav status, ni ne spominjući činjenicu da ispod njega ne nosi ništa.
 
“Još ka dite sam volila treger hlače. Puno džepova, stanu u njih: žvakaće, praćka, ključ, sličice, pez, franje, jabuka…I puno snova”, napisala je Lille u opisu i pridodala svoje prepoznatljive hashtagove poput #istasiglas, #dokazanouživo te #nevereverphotoshop, ali je zalijepila još jedan simboličan: #sretnodjetinjstvo.
 
Lidija je za svoj hrabri podvig bez grudnjaka dobila 18.000 lajkova, a muškarci koji je prate na Instagramu definitivno su ostali bez teksta.

“Svi moji trenutni snovi su u tvojim treger hlačama”, “Uuuuuuh, dobre su ti Lidija, dobreeeeee hlače”, samo su neki od uzavrelih komentara Bačićkinih obožavatelja.

Komentiraj članak

Komentari