ZVIJEZDA

LEPA BRENA KOD ŠPRAJCA Otkrila zašto 10 godina nije nastupala u Zagrebu

Jedna od najvećih zvijezda u regiji, srpska pjevačica Lepa Brena, nakon deset godina ponovno će 14. prosinca održati koncert u Zagrebu. Do njezinog nastupa u Areni dijeli nas više od pola godine, a ulaznice za taj veliki spektakl planule su kao lude. U prva 24 sata prodano je 2000 ulaznica.

Lepa Brena lani je proslavila 35 godina rada na sceni. Izdala je 21 album te snimila sedam filmova. Iako ima 58 godina, i dalje slovi za jednu od najseksepilnijih žena Balkana te bez ikakvog problema oduševljava svoju publiku trosatnim koncertnim spektaklima.

Pravog imena Fahreta Jahić Živojinović, osim što je velika pjevačka zvijezda, imala je glumačku karijeru te je uspješna poduzetnica. Posjeduje pravo poslovno carstvo u sklopu kojeg je i jedna televizija.

Sinoć je gostovala u emisiji “RTL Direkt” kod Zorana Šprajca. Tvrdi da nije nastupala u Zagrebu već 10 godina iz razloga jer nema velikih i ozbiljnih kompanija s kojima bi mogla raditi.

“Menadžerstvo je u padu i nema tako velikih i ozbiljnih kompanija s kojima mogu raditi, ja sam profesionalac. Imala sam 2009. koncert u Areni. Nakon toga više nisam znala s kim bih mogla raditi tako veliki koncert. Nisam htjela razočarati ni sebe ni publiku”.

Brena je za prosinac najavila veliki trosatni koncertni spektakl.

“Koncept je radost, veselje, glazba koja potječe od 1982. do 2019. Koncert je podijeljen u četiri ili pet dijelova. Krećemo od 2019. i vraćamo se…”, rekla je.

Svoje koncerte priprema s mnogo ljubavi i strasti.
“Kada pjevam i kad se družim s publikom, ne osjećam umor. Moram im dati sve i zato sam pripremila trosatni koncert”, pojasnila je Brena.

Slavna pjevačice nije nimalo iznenađena velikim interesom za svoj koncert.

Posljednji album koji se zove ‘Zar je važno da l’ se peva ili pjeva’, mislim da je ta poruka došla do pravih ljudi, koji zaista vole moju glazbu, glazba služi da bi se ljudi zabavljali”, rekla je.

Kaže kako su je zbog masovnih koncerata prozvali folk-pjevačicom.

“Moja glazba je kombinacija pop glazbe s elementima folka. Zbog masovnih koncerata prozvali su me folk-pjevačicom. Volim svoju titulu jer jesam narodna pjevačica. Našla sam miks koji odgovara Balkanu. Mnogi su probali karijeru u Americi, ali samo jedan čovjek je uspio, a to je Goran Bregović“, rekla je Lepa Brena.

Komentiraj članak

Komentari