'Pi'

LAZARETI: Prvi samostalni nastup multiinstrumentalistice Ivane Picek

Prvi samostalni dubrovački nastup talentirane producentice i multiinstrumentalistice Pi (Ivana Picek) održat će se sutra u Art radionici Lazareti s početkom u 21 sati.

"Pi" je jedna od najzanimljivijih hrvatskih glazbenica nove generacije, njeni tekstovi iskaču od svih onih klasičnih interpretacija ljubavi, patnje i sličnih termina.

Nedavno je stvarala glazbenu pratnju na recitalima Rade Šerbedžije posvećene Arsenu Dediću, a također je poznata kao pjevačica popularnog psihodeličnog rock benda Pridjevi.

Koncert se održava u organizaciji udruge Audiovizualni centar Dubrovnik i ARL uz potporu UO za kulturu Grada Dubrovnika.

Planine, mračne šume, kraljevi, lijesovi i demoni te odabiri i katarze koje u ovozemaljskom životu moramo proživjeti, čine prvi Pi album "Časna lubanjska" specifičnim ne samo po genijalnoj glazbi, već i po nenadmašnoj tematici albuma.

Album je neusporediv s većinom albuma glazbenika naših prostora, te bi se mogle povući poveznice s prekrasnom Grimes, Coco Rosie, Bat For Lashes,…

Na koncertu u Dubrovniku Pi će nastupiti u sastavu Ivane Picek i Antonije Ivancan, a kao VJ pratnja pridružuju im se SwS, umjetnički duo sastavljen od sestara Flufflord  (Tea Stražičić) i Pirate Sheep (Marta Stražičić).

Cijena ulaznice je 20kn.

Komentiraj članak

Komentari