PU Dubrovačko-neretvanska

LAGALA DA TEŠKO ŽIVI Uzela ogroman novac od dvojice Dubrovčana

Uhićena je žena s s područja Sisačko-moslavačke županije koja je prevarila dvoje Dubrovčana uzevši od njih novac.

Krajem srpnja ove godine u Policijsku postaju Dubrovnik pristupio je 76-godišnjak koji je  prijavio nepoznatu žensku osobu za prijevaru na način da je od njega u proteklih godinu dana u više navrata prosjačenjem tražila novac za liječenje teških bolesti od kojih boluje, sahranu bliskih članova obitelji i novčanu pomoć zbog teške obiteljske situacije, te joj je on, želeći joj pomoći, dao ukupan iznos od preko 400 tisuća kuna. 

Osim njega, krajem srpnja 55-godišnjak je prijavio isti način prevare od strane ženske osobe kojoj je, želeći joj pomoći, u više navrata tijekom proteklih pet godina dao ukupno 77 tisuća kuna. 

Budući da su oštećene osobe s vremenom shvatile da se radi o prevari, slučaj su prijavili policiji koja je kriminalističkim istraživanjem utvrdila da je počinitelj obje prevare 32-godišnjakinja s područja Sisačko-moslavačke županije koja je uhićena jučer, 11. kolovoza na GP Zaton Doli te je nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz kaznenu prijavu, dovedena pritvorskom nadzorniku ove Policijske uprave.

Komentiraj članak

Komentari