Nogomet

Krstičević: Ispričajte se za medijski linč prema Radoševiću

Hajdukov trener Mišo Krstičević uoči susreta s Interom ima problema s napadačima.

- Maglica definitivno ne može, a Kiš je jučer prvi put radio s loptom, ali otvorena je mogućnost da nastupi. Eto, nakon odlaska Vukušića nismo doveli napadača, kako je bilo planirano, imamo određenih problema, ali naši ciljevi ostaju isti – kazao je Krstičević.


A ciljevi su sljedeči:

- Idemo probati napasti i pobijediti. Nećemo se sakrivati u mišje rupe, momci su trenirali izvanredno, doduše Caktaš i Andrijašević su prebolili viroze, Milović je nakon udarca u Rijeci upitan, a i Kukoč, koji se vratio, isto ima neke upalne procese. Ona prva pauza nam nije bila dobrodošla, imali smo problema, ali sad smo se pomalo složili i vjerujem da će sve biti kako treba.

O Interu je kazao sljedeće:

- Inter je protiv Splita odigrao izvanredno. Prošle godine smo izgubili gore 1:0, ekipa je to koja zna igrati. Bit će neizcvjesno i neće nam biti lako.

Na kraju je odgovorio i na pitanja o Josipu Radoševiću, odnosno njegovom nastupu u reprezentaciji.

- Trebalo bi se tu više stvari prokomentirati, najprije od medijskog linča radi nečega što se dogodilo kad je imao 14 godina. Svi znamo kakav je on momak, to ne ide na čast ljudima koji su to pokušali raditi iz bilo kakvih razloga. Ljudi koji su to napravili trebali bi se ispričati.

A o Radoševićevoj igri:

- Mali Radošević je sa 18 godina imao 92 posto točnih dodavanja. Time je sve rečeno. Ne treba dalje puno više tražiti od njega, on je počeo igrati tek sada, ima izvanredan udarac, što je pokazivao u juniorima i sigurno da će on te stvari i u budućnosti raditi. No, ne treba sad previše tražiti, on je na pravom putu da postane odličan igrač – zaključio je Krstičević.

Komentiraj članak

Komentari