FESTIVAL PIVA

KRIVO JE PIVO Veseli trojac uhvaćen u grupnom seksu usred grada za vrijeme manifestacije

Vruće ljetne noći, alkohol, smanjenje inhibicija, pivo u potocima, tko zna što je krivac za scenu koja je zgranula policiju i svjedoke, a sada zabavlja i širu javnost. Naime, na beogradskom festivalu piva, Bir fest, trojica muškaraca dobili su prekršajnu prijavu zbog narušavanja reda i mira.

Ali nisu je dobili jer su pjevali navijačke pjesme, urlali, bacali krigle piva i išta slično, nego zato što su na obližnjoj stazi, naočigled zapanjenih posjetitelja upražnjavali grupni oralni seks!

Prema neslužbenim  informacijama, trojica muškaraca s inicijalima S. P, I. M. i T. N. su 18. kolovoza, oko četiri sata ujutro, zatečeni (polu)goli, "na hrpi", na stazi kojom su se kretali posjetitelji festivala. Za cijeli slučaj saznalo se kada je nepoznata osoba na Fejsbuku objavila fotografiju kaznene prijave, pišu srpski mediji.

"Dana 18. kolovoza, u četiri sata, u parku, u neposrednoj blizini Bulevara Nikole Tesle na Beogradskom festivalu piva, pored staze u parku kroz koju prolaze posjetioci festivala, došlo je do narušavanja javnog reda i mira od strane trojice muškaraca koji su upražnjavali oralni seks", piše u prekršajnoj prijavi koju je protiv razuzdane trojke podjela policija.

U vrlo pedantno napisanoj prijavi se dalje do najmanjih detalja navodi tko je od spomenute trojice klečao, a tko stajao; tko je držao čiji spolni organ, a tko pružao oralni seks, a tko ga je primao; kome su hlače bile spuštene do koljena i svi ostali detalji ove nesvakidašnje orgije na otvorenom.

Inače, za remećenje javnog reda i mira u prekršajnom postupku propisane su kazne rada u javnom interesu od 240 do 360 sati, ili zatvor od 30 do 60 dana pišu susjedni mediji.

Komentiraj članak

Komentari