KRALJEVSKA OBITELJ

KRITIČNA TREĆA GODINA Brak Meghan i Harryja u krizi

Vojvoda i vojvotkinja od Sussexa, 34-godišnji princ Harry i 38-godišnja Meghan Markle, vjenčali su se prije godinu dana, a ovog su proljeća u svibnju postali roditelji sinčića Archieja. Par se upoznao prije tri godine kada su izašli na spoj na slijepo, a stručnjakinja za kraljevsku obitelj Angela Mollard, tvrdi da je upravo treća godišnjica kritična za njihovu vezu, piše Story.hr

'U vezama općenito treća godišnjica označava prekretnicu jer tada prestaje slijepa zaljubljenost i parovi se suočavaju s realnošću. Osim toga, dobili su i dijete, što im radi dodatni pritisak, a njihova veza od samog početka vrlo brzo napreduje. Činjenica je da nisu mogli dugo čekati ako su željeli dobiti dijete jer Meghan više nije mlada', rekla je i dodala kako su oni potpuna suprotnost Williamu i Kate koji su imali jako dug period udvaranja.

'Da bi uspjeli, njihov brak mora biti jači od većine. Bit će im jako, jako teško i morat će se jako potruditi da uspiju, a sve to pod pritiskom kakav većina ljudi ne izdrži. Meghan je i sama izjavila da joj nije uvijek lako', kaže Angela.

'Zato smatram kako je pred njima razdoblje koje je presudno za njihov brak. Tri godine su zajedno, novopečeni su roditelji i cijelo su vrijeme pod povećalom javnosti, ali zbog svojih postupaka često nailaze na neodobravanje kraljevske obitelji. Nadam se da će uspjeti, ali bit će im jako jako teško', zaključila je.

 

Komentiraj članak

Komentari