POLUDJELI ZA DANIJEM

KREĆE LICITACIJA ZA MODRI DRAGULJ Početna cijena za Olma je 30 milijuna eura

Dani Olmo je već i prije početka prijelaznog roka postao vruća roba. Za prvu ekipu modrih odigrao je 102 utakmice i zabio 26 golova i upisao 21 asistenciju, a protekle sezone bio je jedan od ključnih igrača Dinama. Sve je okrunio osvajanjem Svjetskog U-21 prvenstva sa Španjolskom na kojem je bio jedan od najboljih igrača mlade furije, piše 100posto.hr.

U Dinamu mogu već sada zadovoljno trljati ruke jer će igrača kojeg su doveli besplatno kao mladog kapetana Barce i isklesali u talenta kojeg danas gledamo prodati za 30, 40, pa čak možda i 50 milijuna eura. Svakim danom cijena mu sve više raste, baš kao i broj zainteresiranih velikana.

U redu za najveću Dinamovu zvijezdu stoje Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Milan, Tottenham, Bayer Leverkusen, Bayern, a lista se upravo proširila na još jednog talijanskog velikana - Romu.

Talijanski mediji pišu kako je Roma ostala u dobrim odnosima s Dinamom kada su prošle sezone iz Zagreba doveli Antu Ćorića. Iako Ćorić nikoga u Rimu nije oduševio i zapravo je, barem za sada, ispao promašaj, Rimljani su shvatili da u Zagrebu ima igrača svjetske klase koje još uvijek mogu dobiti po pristupačnim cijenama u odnosu na neke veće zemlje i klubove.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari