Dubrovčani u Francuskoj

Košarkaši otputovali u Ardres, na turniru 30 klubova!

Nastavlja se tradicija. Košarkaški klub Dubrovnik stalni je gost međunarodnog košarkaškog turnira u Francuskoj. Već osmu godinu zaredom nastupit će na poznatom turniru u Ardresu. Dolazak je potvrdilo 30 klubova iz 14 država (Francuska, Belgija, Nizozemska, Luksemburg, Rumunjska, Švicarska, Poljska, Engleska, Irska, Austrija, Litva, Bugarska, Slovenija i Hrvatska).

PIŠE: Mario Buconić

Na put su krenuli u četvrtak poslijepodne, trebalo je do večernjih sati stići u Zadar i u zračnu luku Zemunik odakle su mladi Dubrovčani otputovali za Francusku. Pod vodstvom trenera Luka Bijelića i Ivana Vujičića na turniru će igrati igrača: Mateo Vidović, Šime Šoštarić, Filip Vujičić, Toni Kukuljica, Ivan Marković, Teo Milivojević, Filip Stanojković, Maroje Delalija, Ivo Moretić, Petar Jakobušić, Denis Gerin, Mateo Musladin i Marin Njirić.

Mladi Dubrovčani prošle su godine osvojili treće mjesto i to uz jedan poraz. U polufinalu turnira bolji je bio španjolski Real Madrid s 31:28. Košarkaški klub Dubrovnik je prije četiri godine bio najbolji na turniru.


KK DUBROVNIK U FRANCUSKOJ

Igrači: Mateo Vidović, Šime Šoštarić, Filip Vujičić, Toni Kukuljica, Ivan Marković, Teo Milivojević, Filip Stanojković, Maroje Delalija, Ivo Moretić, Petar Jakobušić, Denis Gerin, Mateo Musladin i Marin Njirić. Treneri: Luko Bijelić i Ivan Vujičić


Komentiraj članak

Komentari