Uskrs i Uskrsni ponedjeljak

Konzum objavio kojim danima neće raditi

Iz Konzuma napominju kako će njihove trgovine u danima prije Uskrsa raditi po važećem radnom vremenu.

Konzumove prodavaonice neće raditi na Uskrs i Uskrsni ponedjeljak, 12. i 13. travnja, a zaposlenicima je isplaćena uskrsnica u iznosu od tisuću kuna, što je za 300 kuna više nego prošle godine, objavili su u ponedjeljak iz tog trgovačkog lanca, prenosi Poslovni dnevnik.

Predsjednik Uprave Konzuma Slavko Ledić u priopćenju podsjeća da je i Uskrsni ponedjeljak u Konzumovim prodavaonicama već tradicionalno neradni dan.

Zaposlenicima Konzuma takav je slobodan dan ove godine “osobito potreban s obzirom na sav trud i rad koji su iskazali u proteklom izrazito teškom razdoblju, zahvaljujući kojem su naši kupci mogli i mogu nabaviti sve što smatraju potrebnim”, kaže Ledić.

Dodatno su zaposlenici nagrađeni i isplatom veće uskrsnice, naglašava Ledić, koji svim zaposlenicima i kupcima želi mirne i ugodne blagdane.

Iz Konzuma napominju kako će njihove trgovine u danima prije Uskrsa raditi po važećem radnom vremenu pa pozivaju kupce da kupnju namirnica i potrepština za blagdanski stol obave u danima prije Uskrsa.

Komentiraj članak

Komentari