POŽURITE I UŠTEDITE

KONCERT ROZGE I JOKSIMOVIĆA Još samo danas u uredu Revelina vas očekuju PROMO cijene ulaznica

Blagdani su nam pred vratima, a zabava koja vas očekuje kroz prosinac u Revelinu bit će najbolja do sada. Ponedjeljak, 20. studenog specijalan je dan za cijene ulaznica svih nadolazećih koncerata. Požurite do 16 sati u ured Revelina na adresi Vukovarska 30.

Nakon odličnog prvog ovosezonskog Trash partyja koji je u subotu okupio veliki broj domaćih, na red dolazi drugi koncert u zimskoj sezoni Revelina. Popularni zabavnjak Ivan Zak ovu subotu zapjevat će u Revelinu i obradovati sve željne dobrog provoda. Ulaznice 2+1 gratis nabavite još samo danas po cijeni od 140 kuna. 

Jelena Rozga zabavit će vas ovog Božića u Revelinu. Nabavite PROMO ulaznice po cijeni od samo 40 kuna još danas na adresi Vukovarska 30. 

S nestrpljenjem se očekuje koncert Željka Joksimovića koji je na rasporedu 30. prosinca. Najpopularniji pjevač u regiji najavio je još jedan spektakl kakav Dubrovnik zaslužuje.

Danas stignete nabaviti ulaznice po 100 kuna, dok već sutra u prodaju kreće drugi kontingent od 150 kuna, stoga požurite i uštedite!

Komentiraj članak

Komentari