SJAJNA ZABAVA

KONCERT: Dubioza kolektiv u Culture Clubu Revelin 30. travnja

Culture Club Revelin, 30. travnja dovodi najveći bend naše regije, Dubiozu kolektiv, u Dubrovnik. Ulaznice po specijalnoj cijeni možete nabaviti samo prva dva dana prodaje

Bosanskohercegovačka supermašina Dubioza kolektiv održat će u nedjelju 30. travnja 2017. u Culture Clubu Revelin veliki koncertni spektakl. Teme kojima se bave, sarkazam i realnost koji progovaraju iz hitova “Volio BiH“, “Prvi Maj“, “Kažu“, “Brijuni“, energija kojom ovaj bend isijava sa scene i komunicira s publikom – sve to skupa učinilo je od Dubiozu – najtraženijom robom na Balkanu. Program koncertnog proljeća u Revelinu daje nam povoda za razmišljanje kakvu nam tek ljetnu sezonu spremaju.Ulaznice po SPECIJALNOJ cijeni od 100 kuna regularna i 200 kuna VIP, možete kupiti samo u ponedjeljak (20. ožujka) i utorak (21. ožujka) u uredu CC Revelin na adresi Vukovarska 30.

Od srijede (22. ožujka), nadalje će do isteka zaliha biti u prodaji ulaznice po PROMO cijeni za koje će trebati izdvojiti 150 kuna za regularnu i 250 kuna za VIP ulaznicu.

Komentiraj članak

Komentari