Aktualno

KOMOLAC U 21. STOLJEĆU: Stanovnici ostali opet u mraku, Elektrojug se upozorava godinama, ali ih nije briga!

Ovo što vidite na naslovnoj fotografiji je Komolac u 21. stoljeću. Naime, za vrijeme svakog nevremena, bilo da je riječ o kiši ili jakoj buri Komolac se suočava s istim problemom - nestankom struje. Sinoć se ponovno dogodilo isto, a ovaj put reagirao je stanovnik Komolca.

- Na taj problem se već dulji niz godina upozorava nadležne službe Elektrojuga, ali nitko ništa po tom pitanju ne radi, jer ih, logično, uopće nije briga za neki tamo Komolac. Gospodo, Komolac je mjesto koje spada pod Grad Dubrovnik, Komolac je mjesto gdje se komunalnim poduzećima Grada Dubrovnika, redovno plaćaju računi. Ukratko, Komolac je kao i svako drugo mjesto koje se nalazi na području Dubrovnika. Smatraju li nadležne službe Elektrojuga nas stanovnike Komolca građanima drugog reda kojima struja nije potrebna? - pita se stanovnik Komolca koji ističe kako nitko godinama već ne reagira na njihove zahtjeve i molbe.

-  Odsad pazite kako ćete reagirati, jer nama je dosta! Dosta nam je vašeg sustavnog zatvaranja očiju pred problemom koji je trebao biti riješen već prije nekoliko godina. Dosta nam je mazanja očiju praznim obećanjima tipa: "Rješit' ćemo problem sutra, strpite se malo", našem strpljenju je došao kraj, sada ste vi na potezu. Riješite konačno problem električne energije u Komolcu, jer jedan biser kao što je Dubrovnik, sebi ovo ne može dopuštati! - zaključuje.

Kako bi stvar u ovoj cijeloj priči bila još apsurdnija, Komolac gdje je inače i smještena trafostanica, struju nema, a sva okolna mjesta oko njega imaju.

Ovim putem apeliramo i na nadležne službe Elektrojuga na rješavanje ovog problema. 

Komentiraj članak

Komentari