LEGENDA

KĆI GA ZAMOLILA DA JOJ KUPI ULOŠKE Odgovor jednog tate postao je apsolutna senzacija na društvenim mrežama

Jedan velški tata ovih je dana postao ultimativna senzacija na Twitteru nakon što je njegova kći objavila njihovu prepisku SMS-om. Naime, kći mu je poslala poruku u kojoj ga pita može li joj, kada bude dolazio kući, kupiti higijenske uloške.

"Možeš li mi molim te uzeti neke uloške s krilcima prije nego što se prodavaonica zatvori?", upitala je SMS-om.

"Crni ribiz ili limeta", odgovorio joj je on aludirajući na ljubičasto i zeleno pakovanje ponuđenih uložaka u prodavaonici te priložio fotografiju ponuđenih artikala.

Njegov odgovor odmah je postao viralan, a mnogi tviteraši pohvalili su njegovu brzu i snalažljivu reakciju.

"Genijalan odgovor vašeg oca, drago mi je vidjeti da nije oklijevao", napisao je je jedan korisnik, odnosno korisnica.

"Sjajno je to što ste toliko bliski i što ti nije neugodno pitati ga da kupi uloške. On je legenda!", napisao je drugi.

Naravno, baš kao i na svakom postu na internetu pojavili su se hejteri i trolovi koji su napisali da je pitati oca takvo što čudno i sramotno, no mlada žena iz Cardiffa koja je objavila post na Twitteru brzo ih je ušutkala.

"Prvo, moj otac je do sad čitav život živio samo sa ženama - s mojom majkom i sestrom, a prije toga sa svojom sestrom i majkom pa dobro zna što je to menstruacija. Drugo, bila sam na poslu do 17, a prodavaonica se nedjeljom zatvara u 16. Ne vozim, a ne vozi ni moja mama. Treće, 2019. je, a ne 1969.", odgovorila je, a većina korisnika pružila joj je podršku, piše portal 100posto.

Komentiraj članak

Komentari