HDZ

Karamarko poručio iz Neuma kako je odustajanje od gradnje Pelješkog mosta duboko nedomoljuban čin!

Iz Neuma gdje se sastao sa šefom HDZ BiH Draganom Čovićem, Tomislav Karamarko je odustajanje od Pelješkog mosta nazvao je političkim voluntarizmom i duboko nedomoljubnim činom.

- Most je nužnost. Sve druge kombinacije nisu ozbiljne. Ne mogu stanovnici putovati kroz svoju Domovinu sa putovnicom. Oni su tako građani drugog reda. Možete li zamisliti što će biti sa tim ljudima kada Hrvatska uđe u EU, ustvrdio je Karamarko.

- Most je pitanje integriteta i suvereniteta RH. Ono što je učinila Hrvatska vlada koja je obustavila gradnju mosta je duboko nedomoljubni čin, rekao je Karamarko, nglašavajući da Hrvatska mora biti spojena.

Karamarko je također neozbiljnom ocijenio izjavu premijera Milanovića, koji je nedavno kazao da se Hrvatska i BIH neće svađati zbog dva kamena u moru. - To nikako ne može biti ozbiljna izjava jednog predsjednika Vlade i pravnika, koji bi trebao poznavati zakone i Ustav, rezolutan je Karamarko.

Nakon boravka u Neumu i susreta sa čelnicima HDZ-a BIH, predsjednik HDZ-a, Tomislav Karamarko posjetio je Gradski odbor HDZ-a Metkovića, gdje je novim članovima na prigodnoj svečanosti uručio članske iskaznice.

SS/SD

Komentari

Komentiraj članak

Komentari