HEP ODS ispred rokova

KAPITALNI OBJEKTI NA JUGU PRED DOVRŠETKOM: TS Srđ gotova do srpnja, obnavljaju se i skalini za Bosanku /FOTO/

Kapitalna investicija HEP - Operatora distribucijskog sustava, TS 110/20(10)kV Srđ pred samim je dovršetkom. 100 milijuna kuna vrijedna investicija biti će dovršena po planu, do sredine srpnja, a njeno puštanje u pogon dugoročno će poboljšati energetske prilike u Dubrovniku.

Tom prigodom direktor HEP ODS-a Željko Šimek sa suradnicima još je jednom obišao gradilište i održao koordinaciju s izvođačima radova na kojoj je izrazio svoje zadovoljstvo do sada odrađenim poslom.

„Želio bih uputiti iskrene čestitke svima jer ovo je zaista impozantna građevina. Ona je ponos svih nas, ali posebice vas koji ste ju napravili“, rekao je Željko Šimek naglasivši kako je HEP ODS ovom prilikom ponovno ispred zadanih rokova za što je pohvale uputio i timu Elektrojuga zaduženom za izgradnju trafostanice.

Na njoj je do sada izvršeno više od 90 posto radova te se trenutno na vanjskim stranama rade kozmetički, dok u unutrašnjosti traju završni elektromontažni radovi. U okviru radova obnavljaju se i skalini za Bosanku, čime će stanovnicima tog naselja uskoro ponovno biti omogućena pješačka komunikacija s gradom. Ukupna vrijednost ulaganja u dovršenu trafostanicu s priključkom na gradsku srednjenaponsku mrežu iznositi će oko 140 milijuna kuna.

U pratnji direktora Elektrojuga Ante Glavora, direktor Šimek obišao je i radove na izgradnji 6 milijuna kuna vrijednog kabelskog raspleta u Mlinima preko kojega će se napajati cijelo mjesto, tamošnji hoteli te budući trgovački centar, a ujedno će osigurati dugoročnu stabilnost napajanja tog područja i omogućiti priključenje novih kupaca.“

Komentiraj članak

Komentari