KARAKTERNE CRTE

KAKVA BRADA, TAKAV VLASNIK: Što muškarčeva brada govori o njegovoj osobnosti

Muškarci u posljednje vrijeme sve više pažnje pridaju svojoj bradi. Pitanje “Što je muškarac bez brkova?” tako je zamijenilo pitanje “Što je muškarac bez brade?”.

Način na koji muškarac uređuje dlake na svom licu mnogo govori o njegovoj osobnosti, piše Playbuzz.com.

Osim što predstavlja stil neke osobe, brada mnogo govori o svom vlasniku. Nošenje brade sve je popularnije, a tom su trendu podlegli i poznati muškarci poput Georgea Clooneyja i Ryana Goslinga.

1. Gusta brada
Muškarci koji imaju gustu bradu su školovani, mudri, samozatajni i tajanstveni. S druge strane su osjećajni i vrlo iskreni.


2. ‘Kozja’ brada

Muškarci koji njeguju tzv. kozju bradu tradicionalni su, nostalgični i pristojni. Karakteriziraju ih oprez i racionalnost, a uz to su vrlo romantični i lojalni.


3. Trodnevna brada
Trodnevnu bradu nose otvoreni i dosjetljivi muškarci. Oni su vrlo karizmatični, imaju dobar smisao za humor i zaigrani su.


4. Zalisci
Zulufi’ označavaju duhovite, strastvene muškarce. Najčešće se bave glazbom. Muškarci sa zaliscima vrlo su energični i velikodušni, no vrlo su ljubomorni.


5. Brada koja prati viličnu kost
S obzirom na to da je ovakvu bradu teško održavati, nose ju muškarci koji su vrlo samosvjesni i željni pozornosti. Karakteriziraju ih visoka inteligencija i neodoljiv šarm.


6. Klasični brkovi
Klasične brkove nose inteligentni, muževni muškarci sa stilom. Oni su vatreni i puni samopouzdanja, no muškarci s ovakvim brkovima ujedno su vrlo egoistični i tašti.


7. Brkovi u obliku konjske potkove
Ovu vrstu brkova nose buntovnici slobodnog duha koje ne zamaraju društvene konvencije. Vrlo su otvoreni, brižni i zaštitnički nastrojeni.


8. Dugi, uvijeni brkovi
Muškarac koji ovako uređuje svoje lice vrlo je staromodan, ljubazan i kulturan. Uvijeni brkovi odlika su skromnih i maštovitih džentlmena.


9. Bradica ispod donje usne
Ženama najmanje omiljena, bradica ispod donje usne označava kreativnog, samouvjerenog muškarca na kojega se možete osloniti. No, karakterizira ih i opsesivnost.


10. Ovnovski rogovi
Ovaj viktorijanski stil brade njeguju zaljubljenici u prirodu. Muškarci s ovakvom bradom nesebični su zaštitnici puni suosjećanja. Često ju nose rokeri.


11. Svježe obrijana brada
Glatko lice nose organizirani muškarci skloni vodstvu. Muškarci koji se redovito briju i imaju glatko lice vrlo su razgovorljivi i društveni. Također se često radi o intelektualcima koji mnogo kontempliraju o životu.

Komentiraj članak

Komentari