TRENDI I ČUPAVO

Kako se skockati za skijalište da se svi okreću za vama

Skijanje je prava prilika da pokažete svoje modno umijeće i budete zapaženi.

Moda i šarenilo neizostavni su i kad odlazite na skijanje. Upravo tamo, na padini gdje ćete možda upoznati nekoga novog i zanimljivog, morate pokazati sva svoja modna umijeća.

To znači da osim glomaznu opremu koja vam treba da uživate u sportu morate nadopuniti i šik odjećom za večernji provod, šetnju po planini, ali i odjeću za bazen.

Posebno, ako kojim nesretnim slučajem svoju sezonu završite sa zabranom stajanja na skije. Tada će vam wellness biti poput dnevnog boravka pa se pozabavite izborom odjeće i za te prigode.

Da bi skijaši uživali u svojem odmoru, pobrinule su se raznorazne modne kuće koje su za snijeg pripremile brojne linije ekskluzivne odjeće.

Sportska oprema više nije bezlična i nezanimljiva, a osim kvalitete puno pažnje polaže se i na njen izgled. Poznate modne kuće skijaše su uvele u visoko društvo, na što su odgovorile i druge robne marke.

Après ski moda sastavni je dio kolekcija brojnih modnih marki. Ove sezone tako će se nositi trendi i čupavo – od buca do jakni. A za one koji ne ljube „plišani medo look“ pripremljene su sportske jakne s krznom oko kapuljače ili rukava. Kako se retro stil vratio na velika vrata, tako nije zaobišao ni skijašku opremu pa će se ove godine na planinama dosta nositi tajice, štucne i karirani uzorak. Dozvoljen je široki spektar boja pa ćete se tako, kao i na snijegu igrati i u ormaru.

Za wellness trenutke pripremite jednodijelne, dvodijelne, ali jednobojne kostime i papučice… opet s krznom. Za te prigode svakako potrebna je i zanimljiva traka za kosu da upotpunite stil 80-ih godina. Uz visoki repić izgledat ćete preslatko i moći opušteno šetati oko bazena. Imperativ je na zlatu i srebru pa se potrudite da sve što nosite oko bazena bude u tim nijansama, dok se na snijegu možete odlučiti za dobri, provjereni „nude look“.

Što se tiče večernjeg izbora, tajice, karirane košulje, glomazne oversize veste… sve dolazi u obzir. Sve osim odjeće za klubove, koju ćete i na planini nositi samo, i samo ako zaista idete plesati do zore.

Prirodnu varijantu njegujte i kad je šminka u pitanju jer planina je idealno mjesto da pročistite kožu. Naglasak stavite na zdravlje pa se više posvetite njezi lica, a manje estetskim dijelom i prikrivanjem nedostataka.

Na planini je naprosto sve dozvoljeno! Ako mislite da su naši savjeti pretjerani, ako ste jedan od prirodnjaka kojima moda i snijeg ne idu zajedno, onda se prepustite opuštenijem stilu kakvog su njegovali i naši stari, donosi Tportal.

Komentiraj članak

Komentari