Lijepa priča

Kako je Željko Joksimović iznenadio Dubrovkinju Antonelu u Revelinu

Lijepa priča iza kulisa koncerta Željka Joksimovića u dubrovačkom Revelinu. Mlada je obožavateljica poslala Revelinu pismo s velikom željom:

‘Zovem se Antonela, imam 14 godina, živim u Štikovici, idem u 8. razred OŠ ‘Marin Getaldić’ u Dubrovniku.

Velika sam obožavateljica Željka Joksimovića. Prvi put sam ga vidjela na televiziji, u emisiji X-faktor. Od tada slušam samo njegove pjesme. Bila sam na koncertu u Metkoviću u rujnu. Pobijedila sam u Dubsmash izazovu i kao nagradu dobila dvije ulaznice za koncert u Beogradu i CD s potpisom.

Karte za Arenu u Zagrebu, za 13. veljače, odavno su kupljene. Kad sam vidjela da dolazi u Revelin bila sam oduševljena. Taj koncert u Dubrovniku ne smijem propustiti. Željkove pjesme možeš voljeti ili ne, tu nema sredine. Ja ih jednostavno obožavam. Prošla sam neke operacije kuka i zato sam već duže na štakama, iako ne želim od toga raditi predstavu. Želim se fotografirati sa Željkom, ako je ikako moguće’.


 
Antonela je stigla u Revelin ranije i strpljivo s majkom čekala na red za fotografiranje. Takvo se uzbuđenje rijetko viđa. Prije koncerta oko Željka je bila gužva, Antonela je skromna i strpljiva, svi su se već fotografirali i činilo se da neće uspjeti.

Joksimović je, sa slušalicom u ušima, već krenuo prema pozornici. Puni je Revelin brujao u isčekivanju. Ipak, kad ju je Željkov menadžer vidio na štakama, odmah je pristao na još jednu, Antoneli tako važnu fotografiju. Evo je. Antonela je sretna.

Komentiraj članak

Komentari