Anketa

KAKO ĆE POZNATI DUBROVČANI PROVESTI USKRS: Jedni izvan grada, drugi u krugu obitelji i prijatelja

Ususret najvećem kršćanskom blagdanu Uskrsu, upitali smo nekolicinu Dubrovčana gdje će ga provesti i što im predstavlja.


Željko Raguž: Mi HSS-ovci podijelili smo jučer već tradicionalno, kao mali znak pažnje jaja našim sugrađanima i sugrađankama. Svim ljudima želim da Uskrs provedu u krugu obitelji s najbližima uz puno zdravlja i sreće. Osobno, blagdane ću provesti u krugu obitelji izvan Dubrovnika.


Andrea Novaković: Uskrs ću provesti s obitelji, suprugom, djecom, svojim roditeljima i bakama.  Uskrs volim jer je to vrijeme okupljanja i podsjećanja na prave životne vrijednosti.


Jasna Jukić: Uskrsne blagdane provest ću u molitvi u crkvi sv. Vlaha, a prije toga u Katedrali. Mislim da je to najbolji način kako provesti blagdane.


Valentin Dujmović: Uskrs ću provesti u krugu obitelji na Pelješcu. Uskrs za mene predstavlja obiteljsko okupljanje i proslavu uskrsnuća.


Šime Zupčić: S obzirom da sam zadužen za medijsku stranu priče o Susretu hrvatske katoličke mladeži koji je samo tjedan dana nakon Uskrsa, čitavo ovo vrijeme bit će mi veoma radno, te ću ga najviše provesti u uredu pred kompjuterom, za mobitelom ili na terenu. Volio bih da ovo vrijeme može biti više posvećenu duhovnoj dimenziji priprave za Uskrs, a posebno supruzi i malom sinčiću koji još nema ni godinu dana, no evo radne obveze zovu. Uskrs za mene osobno znači pobjeda života nad smrću, radosti nad tugom, zapravo pobjeda Uskrsa nad Velikim petkom.

Komentiraj članak

Komentari