3.45 min čiste glazbene exstaze

'KAD ME POGLEDAŠ' Novi singl Splitska grupa Ocean (VIDEO)

Splitska grupa Ocean u suradnji sa izvrsnom splitskom pjevačicom i violonisticom (HNK Split) Maricom Vilibic snimila je svoj novi singl 'Kad me pogledaš'.

Pjesma već na prvo slušanje oduševljava svojom, melodijom, harmonijom, zaraznim disco ritmom i maestralnom vokalnom izvedbom dvoje ponajboljih splitskih vokala Stjepana Radića i Marice Vilibić. Glazbena kritika (Dubravko Jagatić, Hrvoje Horvat) i struka složni su da se ovdje radi o izvanrednom i iznimno radiofoničnom meinstream uradku koji bi trebao "poharati" hr top ljestvice.

Pjesma je snimana u studiju Kužina, splitskog snimatelja i ton majstora Siniše Ivelića, glazbu, stihove i aranžman potpisuje splitski autor Dino Damir Plestina, a mix i mastering svojim strucnim uhom ugodio je Miroslav Lesić Lesique. 

3.45 min čiste glazbene exstaze natopljene toplinom,  dinamikom i izvedbom od koje vam uho ne bježi. Gitarske dionice koje ovoj pjesmi daju posebnu umjetničku notu punu potrebne snage i topline odsvirao je jedan od ponajboljih splitskih glazbenika Miro Alduk. Što reći o bubnju? 

Odsvirao ga je Branimir Gazdik (Gibonni band), angažirano i profesionalno do najmanjeg detalja, besprijekorno u službi pjesme na svakoj noti, rijetki su takvi glazbenici koji svojim talentom, znanjem i velikom disciplinom obogaćuju pjesme na kojima rade i mi smo na tome veoma zahvalni svima koji su dali svoj doprinos u kreativnom i izvodjačkom djelu.

Komentiraj članak

Komentari