FINAL FOUR REGIONALNE LIGE

JUG APSOLUTNI FAVORIT Kobešćak: Moramo biti u najboljem mogućem izdanju

Favoriti smo i od toga ne treba bježati, ali čestitao bih svim momčadima koji su se plasirali i nastupali jer smo imali sezonu koja je bila najbolja što se tiče natjecanja, a dokaz tomu je da niti jedna momčad nije prošla bez poraza, kazao je trener VK Juga Vjekoslav Kobešćak povodom odigravanja Final foura Triglav regionalne vaterpolo lige.

Kobešćak je naglasio kako je bilo dosta skepse na početku sezone da će liga biti nekvalitetna, no prema njegovom mišljenju pokazalo se upravo suprotno.

- Bila je to kvalitetna i zanimljiva liga, a nadam se da će takav biti i završni turnir regionalne lige. Budući da je VK Jug favorit tako ćemo se i postaviti jer moramo biti u najboljem mogućem izdanju - kazao je Kobešćak dodavši kako respektira sve suparnike posebno Partizana s kojim sutra igraju u polufinalu.

- I ostale momčadi su pokazale napredak tijekom sezone, podigli su formu te smo s njima isto imali problema što je upozorenje da budemo najbolji što možemo - poručio je trener VK Juga Vjekoslav Kobešćak.

Trener Partizana Stefan Ćirić pred utakmicu s Jugom istaknu je kako će njegova momčad dati sve od sebe.

Prvak Crne Gore Jadran Carine Herceg Novi sutra će trenirati u Crnoj Gori pred utakmicu sa  zagrebačkom Mladosti.

Direktor kluba Miloš Mračević iskazao je zadovoljstvo s postignutim rezultatima ove sezone.

- Napravili smo korak više jer smo tako zacrtali prošle godine osvježivši sastav. Želja nam je  da sutra protiv Mladosti tu poziciju i zadržimo i da se plasiramo u finale što sigurno neće biti lako - kazao je Miloš Mračević naznačivši kako je Jadran ipak korak ispred Mladosti zbog boljih rezultata.

Trener Mladosti Ratko Štritof o sutrašnjim prognozama nije previše govorio.

- Dobro smo se pripremili i spremni smo dati sve od sebe. Mislim da će ovo biti dobar i čvrst vaterpolo te se nadam da će publika uživati - kazao je Štritof.

Petak (polufinale)
18.30 sati Jug Croatia osiguranje (Dubrovnik/Hrvatska) – Partizan Raiffeisenbank (Beograd/Srbija) 
20.15 sati Jadran Carine (Herceg Novi/Crna Gora) - HAVK Mladost (Zagreb/Hrvatska)

Subota (finale)
19.30 sati

A.Č.

Komentiraj članak

Komentari