ODUSTAJE LI OD KANDIDATURE?

JOŠ JEDNA NEOBIČNA IZJAVA PREDSJEDNICE ‘Kako god moj život bude išao, mirovinu ću provesti ovdje’

Nakon što su kandidature za predsjedničke izbore objavili Zoran Milanović i Miroslav Škoro, oči javnosti uprte su u aktualnu predsjednicu Republike Kolindu Grabar-Kitarović očekujući da i sama objavi kandidaturu. Ona zasad oklijeva s tim i najavljuje da će se o kandidaturi očitovati nakon Dana pobjede, 5. kolovoza. No, neke njezine izjave posljednjih dana mogu se iščitati kao ustuknuće i moguću odluku da ipak ne uđe u predsjedničku utrku, piše Net.hr.

Na tom je tragu i njezina današnja izjava nakon svečane promocije polaznika vojnih škola Hrvatskog vojnog učilišta u Vukovaru gdje su je novinari, među ostalim, upitali što misli o podršci premijera i šefa HDZ-a Andreja Plenkovića njezinoj predsjedničkoj kandidaturi, iako je ona još nije potvrdila.

“Predsjednik HDZ-a Andrej Plenković rekao je da će HDZ podržati moju kandidaturu ako je objavim. Ja nastavljam obavljati posao predsjednice”, kazala je.

Upitana je smatra li da je kandidatura Miroslava Škore udar na nju i radi li se o osveti bivšeg savjetnika Mate Radeljića, ali na to pitanje nije htjela odgovoriti, javlja N1.

Prije je izjavila kako posla u svijetu uvijek ima, a i danas ponavlja kako posla ima za one koji hoće raditi.

“Ja sebe vidim u Hrvatskoj. Često sam odlazila zbog školovanja i posla i uvijek sam se vraćala. Kako god moj život bude išao, mirovinu ću provesti u Hrvatskoj”, kaže predsjednica.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari