LIFESTYLE

JELENA ROZGA PRIRODNOM LJEPOTOM BACILA FANOVE NA KOLJENA 'Razveo bih se zbog tebe'

Lijepa Splićanka objavila je fotografiju na kojoj pozira sjedeći na travi, a snimljena je odozgo, tako da su u prvom planu njezine velike oči, piše Net.hr.

Naša popularna pjevačica Jelena Rozga jedan je od rijetkih celebova koji skoro da ne objavljuje svoje obnažene fotografiju po društvenim mrežama. 

 

U toj maniri, svoje fanove oduševila je objavom koja ju prikazuje u svakodnevnom i jednostavnom izdanju.Lijepa Splićanka objavila je fotografiju na kojoj pozira sjedeći na travi, a snimljena je odozgo, tako da su u prvom planu njezine velike oči. Pjevačica na sebi ima plavu košulju s crnim printom otvorenih ramena i tamnoplave traperice.
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Gledaj me u oči kad te pitam... 🦋 #mojeproljece #jelenarozga

Objavu dijeli Jelena Rozga (@rozgajelenaofficial)Lip 20, 2019 u 11:28 PDT

“Gledaj me u oči kad te pitam…”, napisala je uz objavu te dobila pregršt komplimenata oduševljenih fanova.

“Predivna si, srce moje”, “Zašto si ti tako lijepa? Samo kratak odgovor molim”, “Razveo bih se zbog tebe!”, “Prelijepa kao i uvijek Jelena”, “Toliko jednostavna, a prelepa! Najiskreniji komplimenti”, “Najljepša!”, “Oči koje izazivaju tahikardiju!”, “Nije mi dobro!”, “Prirodna ljepota – to se poštuje”, “Svi ostarismo, a Jelena Rozga zaustavila vrijeme”, “Najljepša žena na svijetu”, samo su neki od komentara.

Komentiraj članak

Komentari