SAZNAJTE

Je li vaš brak sretan? Jeste li sigurni?

Pročitajte kako funkcioniraju sretni brakovi. Je li vaš brak među njima?

O dobrim i kvalitetnim brakovima i vezama u biti se gotovo nikad ne razgovara, niti piše, jer što se tu ima reći – osim da su dobri i stabilni. Možda donekle to i je istina, jer očito ti parovi su pronašli svoj pravi recept sreće. 
Naravno, svaki brak i veza koji su dugi imaju svojih boljih i lošijih trenutaka. No, kako u biti znate možete znati da je vaš brak zaista dobar, osim onog osjećaja, kada znate da još uvijek volite partnera?

Svaki brak i veza su satkani od osobnosti oba partnera, te njihovih života koji se međusobno isprepliću, postoje oni mali znakovi prema kojima možete reći – „Da, to je to! S nama je i više nego sve u redu!“

Možete li se pronaći u njima?

1. On je prva osoba koju želite nazvati kada vam se dogodi nešto dobro ili nešto loše. Ne možete si ni zamisliti da razgovarate s nekim drugim o stvarima koje vam se događaju. On je vaš najbolji prijatelj kojem možete reći apsolutno sve i najveća podrška.
 
2. Za vas je najbolji izlazak na spoj, onaj kada oboje ležite na kauču i uživate. Najvažnije vam je da ste skupa, bez obzira što radili.

3. Maštate o zajedničkom vikendu sa svojim suprugom na samo. Ako još uvijek želite sa svojim suprugom pobjeći na osamu i voditi ljubav, bez djece, bez prijatelja, bez ikoga, vaš brak je još uvijek na pravom putu.

4. Još uvijek vas nasmijava kao nitko drugi. Smijete se njegovim šalama i forama, on vašima, baš kao u početku veze ili braka i možda još više. Još uvijek sami sebe možete zabaviti i uživati u društvu. Smijeh je jedna od primarnih stvari koje uvijek treba njegovati u vezi.

5. Još uvijek volite njegov miris, na koji način od djeluje na vas. Volite njegove poljupce, dodire, ne možete si zamisliti da u stvarnom životu vodite ljubav s bilo kim drugim. On je vaša osobna ovisnost.

6. Kada otputuje, nedostaje vam u vašem domu, vašem krevetu, u vašem životu. Prije spavanja zagrlite njegov jastuk, samo kako biste imali osjećaj da je tu pored vas.

Ovo vam je sigurno barem površinski dalo uvid u to kako bi trebao izgledati i funkcionirati sretan brak ili veza.

Po čemu vi znate da vaš brak sretan?

Komentiraj članak

Komentari