MOTOMAFIJA

JE LI STEGNUT OBRUČ? Provode se ispitivanja radi pljačke na aerodromu

Iz PU dubrovačko-neretvanske izvještavaju kako “u svezi razbojništva koje se dogodilo 21. listopada oko 07.40 sati, provode kriminalističko istraživanje nad više osoba s područja Županije".

Također, iz policije navode kako je, "temeljem naloga Županijskog državnog odvjetništva, u tijeku provođenje određenih dokaznih radnji”. kako smo ranije izvještavali, zaštitari su ujutro rano izašli s utrškom od cijelog vikenda iz duty free shopa u novosagrađenom Terminalu C. Čim su izašli na parkiralište, zaskočili su ih naoružani razbojnici. Jedan od zaštitara nosio je kofer u kojem je bilo oko 700.000 kuna u raznim valutama kao i izlisti kreditnih kartica. Drugi je pazio na njegovu sigurnost, no nije mogao puno kad su ih zaskočili razbojnici na motoru. Pljačkaš i zaštitar počeli su se tući i hrvati po asfaltu na zaprepaštenje okolnih radnika koji su se našli u blizini.

Na glavama su imali kacige, a motor s kojim su pobjegli je vozilo s tri kotača koje je prije tjedan dana ukradeno dubrovačkom restoranu Mezzanave. Služio im je za dostavu, a nestao je s njihova parkirališta u Ulici dr. Ante Starčevića. Kako su nam rekli u policiji, cijelu pljačku snimile su nadzorne kamere. Nagađa se da su pljačkaši imali i pomoć "iznutra" te da je, navodno, bilo propusta u proceduri prijenosa novca do trezora upravne zgrade, no službenih informacija o tome još nema.

Komentari

Komentiraj članak

Komentari