U Metkoviću

Jambo fizički napadnut dok je čistio snijeg svojim traktorom

U subotu, oko 20.20 sati, u ulici Nikole Tesle u Metkoviću, 36-godišnjak je u alkoholiziranom stanju zaustavio traktor s ralicom kojim je upravljao 53-godišnjak i fizički ga napao, nakon čega su obojica pala na tlo. Kako doznaje Slobodna Dalmacija, napadnuti 53-godišnjak je Jambo, gradonačelnik Metkovića.
 
U Domu zdravlja u Metkoviću 36-godišnjaku je pružena liječnička pomoć zbog zadobivenih lakših tjelesnih ozljeda, dok je 53-godišnjak odbio liječničku pomoć.

Dok je policija provodila izvide ovog narušavanja, na mjesto događaja pristupio je 43-godišnjak koji je, nezadovoljan zbog privođenja njegovog 36-godišnjeg brata, u alkoholiziranom stanju verbalno i fizički napao policijskog službenika, nanijevši mu lakše tjelesne ozljede.
 
Slika u članku
Jambo čistio i u susjednom Opuzenu
Foto: Ivo Ožić
Zbog narušavanja javnog reda i mira, 36-godišnjak je uz optužni prijedlog doveden u Prekršajni sud u Metkoviću, dok je njegov 43-godišnji brat zbog osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo napada na službenu osobu, uz kaznenu prijavu doveden u nadležno državno odvjetništvo stoji u priopćenju PU Dubrovačko neretvanske.

Komentiraj članak

Komentari