GLUMAC IZ SERIJE 'PONOS RATKAJEVIH'

IZNENAĐUJUĆA REAKCIJA Hrvatskom glumcu javili da ga žena vara

Glumcu iz hrvatske sapunice Ponos Ratkajevih Aleksandra Srećkovića novinari su pitali kako komentira fotografije na kojima je njegova supruga uhvaćena s drugim muškarcem. Njemu se o tome baš i nije dalo. Kako piše Blic, prilično opušteno se javio, no kada je saslušao pitanje promijenio je ton, piše Index.hr

"Nemojte, molim vas, vi stalno te neke gluposti. Snimam pet serija, a vi me zovete za takve gluposti. Ćao", rekao je i spustio slušalicu.

Njegovu suprugu Mariju snimili su kako razmjenjuje nježnosti s nepoznatim muškarcem u Beogradu.

"Gospodin koji je očigledno stariji od Marije prvi je došao u restoran, a ubrzo se za njegovim stolom pojavila i ona. Prisno su se pozdravili, a onda nastavili pričati i jedno drugom pokazivati nešto na mobilnom telefonu. Svako malo su tijekom razgovora jedno drugom dodirivali ruku, a onda su se u dva navrata poljubili u usta. Sve vrijeme su zaljubljeno gledali jedno u drugo i kao da nisu obraćali pažnju na okolinu", ispričao je izvor za Blic.

"Njih dvoje očigledno prijateljima nisu pričali o svom odnosu jer bez obzira na to što su se ljubili u restoranu vodili su računa da ih netko ne vidi. Sjedili su ispod suncobrana okruženi raslinjem, tako da su djelomično vodili računa da ne budu u centru pažnje", dodao je.

Nije prvi preljub

Ovo nije prvi put da se u braku Cvetkovića događa preljub, na što je aludirala i sama Marija nakon što su je novinari nazvali.

"Poslužila sam se trikom od prije nekoliko godina kada je Kubura na sličan način uživao u jednom kafiću. Samo sam prepisala scenarij iako u školi to nikada nisam radila. Ne vidim u tome ništa strašno, tada nisam pričala o problemima koje sam imala, tako da neću ni sada o ovome", rekla je.

Naime, prije pet godina pojavile su se fotografije glumca kako se ljubi s 18 godina mlađom studenticom. Ni on ni njegova supruga to nisu željeli komentirati, a onda su se nekoliko mjeseci kasnije pojavili zajedno na premijeri jednog filma i nastavili živjeti zajedno.

Komentiraj članak

Komentari