PU DUBROVAČKO NERETVANSKA

Izgorili automobili na Gorici sv. Vlaha

Iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske izjasnili su se o jutrošnjem požaru na automobilima na Gorici sv. Vlaha

"Noćas, nešto prije 3 sata, zaprimljena je dojava da na Gorici sv. Vlaha u Dubrovniku gori više parkiranih automobila. Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da su u potpunosti izgorjela dva osobna vozila dubrovačkih registarskih oznaka te da su nagorjela još tri vozila, moped i motocikl, također dubrovačkih registarskih oznaka. Požar je ugašen u 3,20 sati.

Kako saznaje Dubrovački Dnevnik, u navedenom požaru stradala su dva osobna automobila iste obitelji, Renault Scenic i Citroen C4, a sumnja se na to i da je požar podmetnut.

''Dolaskom na mjesto događaja utvrđeno je da su u potpunosti izgorjela dva osobna vozila dubrovačkih registarskih oznaka te da su nagorjela još tri vozila, moped i motocikl, također dubrovačkih registarskih oznaka. Požar je ugašen u 3,20 sati,'' izvijestili su iz PU dubrovačko - neretvanske naglasivši kako će više informacija biti javnosti poznato nakon policijskog očevida.

Prema neslužbenim informacijama prvo zapaljeno vozilo pripada Dubrovčaninu koji živi u blizini parkirališta gdje su automobili gorjeli.

U tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi uzrok požara, javili su iz Policijske uprave dubrovačko-neretvanske.

 

 

Komentiraj članak

Komentari