IGRA ZA AUSTRALIJU

'IZDALA SI ME' Zbog ljubavi s Hrvatom otac tenisačici slao gnjusne poruke

TENISAČICA Jelena Dokić rođena je u Osijeku, a igrala je za reprezentaciju Australije. Zbog stavova svog oca Damira u jednom je trenutku zaigrala za tadašnju Jugoslaviju, iako to sama nije željela.

"Voljela sam igrati za Australiju, osjećala sam se kao Australka, a otac mi je to oduzeo. Natjerao me je da igram za Srbiju i da to objavim javno. Tukao me kada bih loše odradila trening. Pljuvao, vukao za kosu i uši. Jednom me toliko tukao da sam izgubila svijest. Roditelje ne možete birati. Poželim li nekada da sam imala normalnog oca? Apsolutno! Ali sada sam napokon sretna", rekla je jednom prilikom.

Kako piše Blic, njen otac je najružniju stranu svog karaktera pokazao kad je doznao da je Jelena u vezi s Hrvatom Tinom Bikićem.

"U njegovim očima to je bilo nešto najgore što sam mogla napraviti. On bi više volio da sam s nekim teroristom nego s Hrvatom", rekla je nekoć četvrta tenisačica svijeta.

Otac joj je slao i gnjusne poruke: "Ti nisi ništa drugo nego kurva. Izdala si me. Ti si smrdljiva, užasna kurva. S neprijateljem si. Osramotila si me."

Jelenina i Tinova ljubav ipak je pobijedila, a trenutno uživaju na odmoru u Hrvatskoj.

Iza nje je i nevjerojatna transformacija. Prošle godine imala je 120 kilograma, a u manje od godinu dana uspjela je dotjerati liniju do savršenstva.

Kad je prestala aktivno igrati tenis počeli su njeni problemi s kilogramima. Hranila se nezdravo, a u lošim trenucima utjehu je tražila u hrani. Zbog komentara koje su joj pisali na društvenim mrežama prestala je izlaziti iz kuće.

Prošle godine odlučila je promijeniti svoj život. Cilj joj je bio vratiti se na kilažu od 66 kilograma, a to je uspjela uz pomoć dijetnog programa Jenny Craig.

"Brzo sam otkrila kako je lako i jednostavno i koliko je hrana zapravo ukusna. Sviđa mi se i to što se moji obroci brzo pripremaju te što imam na raspolaganju više od 70 različitih namirnica na meniju, koje neće ugroziti moje gubljenje kilograma", rekla je jednom prilikom.

Komentiraj članak

Komentari