Komentirao

IZBORI U BIH Denis Šešelj: 'Nije fer da Dubrovčanin bira splitsku vlast niti da Ljubušak izlazi na izbore u Čapljini'

Poznati političar i stanovnik Opuzena Denis Šešelj oglasio se na svom Facebook profilu i prokomentirao izbore u Bosni i Hercegovini. Njegov status Dubrovački dnevnik prenosi u cijelosti.

"Kažu, ja sam pravaš i samim tim pošten čovjek misle oni koji se tako žele zvati, al' kad ti izaberu drugi predstavnika onda se pozivaš na legalitet njegov mada ti nije strano uzeti 100 KM i otići u Metković, Vrgorac il' Imotski birati drugome vlast bez obzira što nećeš snositi konzekvence za takvu izabranu vlast! I šta sad, 'ko je kršćanin, katolik i pravaš!?

Nemojte ljudi raditi ono što ne želite da vam drugi rade! Ako kažete: "Mi smo isti narod, a ovi nisu," tada ću vam odgovoriti: "Tko vam govori o istom narodu?"

Naime, nije fer da Dubrovčanin bira Splitsku vlast niti da Ljubušak izlazi na izbore u Čapljini! Vrlo je bitno napomenuti i prodaju teritorija od strane onih koje ste birali, koji su vas vodili, a danas ih mrtve slavite zbog uspostave famozne Banovine!

Ej pa vi ste svoju braću sunarodnjake iz Posavine, iz srednje Bosne razbucali!??? A gdje je dio gdje nećete birati gospođu Zeleniku nego birate ono hovno od Čovića! Ej pa on vas opljačkao, raselio kao nijedan Turčin il' Srbin, a vi mu dajete glasove!??? O kojem mi poštenju pričamo!?? Napose Komšić i njegova socijalistička Bosna i Hercegovina svih građana," napisao je Šešelj.

Komentiraj članak

Komentari