Prijave u tijeku!

IZBOR ZA MISS DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE: Predstavljamo prvu djevojku koja se natječe - Paulinu Šačić!

Približava se regionalni izbor za Miss Dubrovačko –neretvanske županije za Miss Hrvatske, na kojem se imaju priliku predstaviti mlade i zgodne Dubrovkinje u dobi od 18 do 24 godine. Izbor organizira dubrovačka manekenka i model Ivana Merčep u suradnji s modnom blogericom Jelenom Hendić.

Prema riječima Ivane Merčep,  najveći naglasak stavit će se na bogatu kulturnu baštinu kojom obiluje Dubrovačko-neretvanska županija, stoga će se modeli osim u klasičnim izlascima karakterističnima za izbore ljepote, prošetati pistom i u povijesnim nošnjama. Za glazbeni dio bit će zaduženi prelijepa Dubrovkinja i operna pjevačica Laura Hladilo i poznati operni pjevač Ronald Braus. Djevojke koje sudjeluju u Izboru imat će jedinstvenu priliku  upoznati se sa životom manekenki i modela, uživati u sklapanju novih prijateljstava i u ugodnim druženjima, koja se organiziraju prije samog Izbora.
Slika u članku
Paulina Šačić

Mnoge ljepotice otkrivene su upravo na takvim izborima a osim lente i mnogobrojnih darova, dobile su priliku prošetati modnim pistama i snimiti prestižne editorijale u zemlji i inozemstvu. Ljepotici koja osvoji titulu miss Dubrovačko – neretvanske županije, smiješi se i još jedan vrijedan poklon – pobjednica će pozirati u najnovijoj kolekciji potpisa Marla i za isto ime snimiti modni editorijal. Ovaj brand, utemeljen 2006. godine, sinonim za modernu ženu koja voli život i hrabro ostvaruje svoje snove, tako će svojim modnim albumima dodati još jedno slavno ime, koje će hrabro kročiti modnim stazama.

Tri najljepše Dubrovkinje, nakon županijskog Izbora, otputovat će u Split gdje će se održati izbor za Miss Hrvatske, a pobjednica tog izbora putuje na izbor za Miss Svijeta koji se održava na Filipinima u 11. mjesecu

Ukoliko želite sudjelovati na izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije i želite upoznati nove ljude, putovati javite se organizatorici Ivani Merčep na e-mail: missdubrovnik2014@gmail.com.

Upoznajte prvu djevojku - Paulina Šačić

Paulina Šačić, mlada Dubrovkinja rođena 3. ožujka 1991. godine, prijavila se na izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije s ciljem da stekne nova iskustva, ali i upozna nove ljude.

"Mislim da su izbori ljepote jedno prelijepo iskustvo i da uz malo samopouzdanja svaka cura treba barem pokušati. To je ono što je i mene potaknulo da se prijavim na ovaj izbor", otkrila je Paulina Šačić kenovi info.

Manekenstvom se bavi oko dvije godine, a svoju karijaeru započela je kao fotomodel.

"Vidim se i dalje u ovim vodama, ali svakako treba biti strpljiv jer ništa ne dolazi preko noći. Imam i plan "B" jer manekenstvo je prolazno, sigurno neću uvijek biti mlada i lijepa, ali treba iskoristiti svoje kvalitete barem dok je bilo kakav uspjeh moguć", iskrena je Šačić ističući kako je ovo ljeto ipak rezervirala za guštanje i zabavu.

Komentiraj članak

Komentari