Ljepota

IZBOR ZA MISS DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE: Upoznajte petu djevojku - Mariju Knežević!

Marija Knežević (23) peta je kandidatkinja koja će sudjelovati na Izboru za miss Dubrovačko-neretvanske županije za miss Hrvatske. Atraktivna Marija otkrila nam je nešto više o sebi.

Marija Knežević iz Dubrovnika rođena je 8.2. 1991. godine i visoka je 173 cm.

Prvostupnica je politologije Filozofskog fakulteta u Sarajevu i trenutno je na petoj godini diplomskog studija novinarstvo, smjer politička komunikacija na Fakultetu političkih znanosti Sveučilišta u Zagrebu.

Nakon završenog studija planira upisati doktorski studij iz političkog komuniciranja i ona je pravi primjer kako ljepota i inteligencija idu zajedno.Marija ima i kućnog ljubimca, mačku Miki.Voli indijsku kuhinju, egzotična putovanja, a u slobodno vrijeme vrlo rado pročita koju knjigu iz političkog područja. Također voli čitati i modne časopise.

Druželjubiva Marija prijavila se radi iskustva, stjecanja prijateljstva i da kroči u taj neotkriveni svijet.

-Glavne kvalitete koje mora imati osoba da bi se prijavila na izbor za Miss Dubrovačko-neretvanske županije su da bude prirodna, odiše nečim posebnim što će privući pažnju i biti drugačija od drugih.

Za make up Marije Knežević je zaslužna šminkerica Romana Malahodžić koja je završila profesionalni tečaj na Akademiji Ministry of Beauty u Zagrebu i tečaj filmske šminke.JH

Komentiraj članak

Komentari