Prijave u tijeku!

IZBOR ZA MISS DUBROVAČKO-NERETVANSKE ŽUPANIJE: Predstavljamo treću djevojku koja se natječe - Ljubicu Šetka!

Nakon Pauline Šačić i Andree Ajdin, vrijeme je da upoznate i treću djevojku koja se odlučila natjecati na izboru Miss Dubrovačko-neretvanske županije za Miss Hrvatske. Nakon Andree Ajdin, Opuzen je dobio još jednu predstavnicu, riječ je o 24-godišnjoj Ljubici Šetka. Upoznajte ju.

Ljubica Šetka iz Opuzena rođena je 1.9.1990. godine i visoka je 170 cm. 

Ono što ju je potaknulo da sudjeluje na ovom izboru je ljubav za modom, nova poznanstva, novo iskustvo i zabava.

Ova lijepa, vrijedna, sposobna i ambiciozna djevojka magistrirala je na Filozofskom fakultetu Sveučilišta u Splitu- Učiteljski studij.

Već je nosila kreacije i to dubrovačke dizajnerice Marine Glavinić u Dubrovniku i ogrlice Tine Ključe Mihaljević iz Opuzena, a snimanje je bilo u Opuzenu, Metkoviću i Vidu.Ljubica obožava gledati modne revije, a najudobnije se osjeća u trapericama i bijeloj košulji jer kako kaže to je jednostavno, a opet primjetno.

- Ukoliko se netko želi natjecati na Izboru za Miss Dubrovačko-neretvanske županije  to treba stvarno voljeti, željeti se zabaviti, biti uporan i slijediti svoj cilj- poručila je Ljubica.Hobi joj je trčanje, a trenirala je i rukomet osam godina.

Ono što je ispunjava i naročito veseli je druženje s obitelji, dečkom, prijateljicama.

Ljubica će točno na dan Izbora za Miss Dubrovačko-neretvanske županije napuniti 24 godine pa će na taj dan i proslaviti rođendan.

Komentiraj članak

Komentari