Stožer civilne zaštite

IZ DUBROVNIKA 15 NOVOZARAŽENIH OSOBA U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom

U Dubrovačko-neretvanskoj županiji u posljednja 24 sata zabilježeno je 25 novih slučajeva zaraze koronavirusom.

Riječ je o sedam muških i osam ženskih osoba iz Dubrovnika (od čega dvije muške i četiri ženske osobe imaju utvrđenu epidemiološku vezu), četiri muške i tri ženske osobe iz Metkovića (od čega 1 muška i sve ženske osobe imaju utvrđenu epidemiološku vezu), jedna muška osoba iz Opuzena koja ima utvrđenu epidemiološku vezu, jedna ženska osoba iz Župe dubrovačke koja ima epidemiološku poveznicu te jedna osoba koja nema prebivalište u našoj županiji.

Izliječeno je 10 osoba – četiri iz Dubrovnika, jedna iz Konavala, dvije iz Metkovića te tri osobe koje nemaju prebivalište na području naše županije.

U OB Dubrovnik hospitalizirano je 20 osoba pozitivnih na koronavirus, a od početka pandemije na analizu je poslano 10 453 uzorka.

U samoizolaciji se nalazi 571 osoba, a u posljednja 24 sata nije utvrđen nijedan slučaj kršenja mjere samoizolacije. Od početka pandemije utvrđeno je ukupno 63 slučaja kršenja samoizolacije.

Stožer CZ DNŽ i dalje apelira na građane da se drže svih propisanih mjera od strane Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo i Stožera civilne zaštite RH.

Komentiraj članak

Komentari