Jedan od najpopularnijih pjevača

IVAN ZAK UOČI KONCERTA U REVELINU: 'Zauvijek ću pamtiti to uplovljavanje u Dubrovnik'

Dok njegovi obožavatelji svakog dana čekaju objavljivanje novog albuma, “Usne varane”, Ivan Zak će 7. ožujka, dakle u predvečerje Dana žena, pjevati u dubrovačkom Culture clubu Revelin.

“Još imam dva dana miksanja albuma jer želim biti potpuno zadovoljan. Svjestan sam da mnogi suradnici misle da sam jako pedantan, ali ovom poslu pristupam strašno ozbiljno, imam ogromnu odgovornost prema publici i želim tim ljudima dati najbolje od sebe. Tako će, siguran sam, biti i u Revelinu, posebno zbog toga što je riječ o koncertu koji će praktički početi na Dan žena” , rekao nam je Zak.

Iako se glazbom bavi od rane mladosti, pozornost šire publike privukao je nastupima na Dori, Hrvatskom radijskom festivalu i  posebno nakon dueta s Nedom Ukraden na Zadarskom festivalu 2010., s pjesmom “Tetovaža”. Ipak, definitivno probija sve granice popularnosti objavom pjesme i albuma “Bolja od najbolje”, prije tri godine. Na albumu su i veliki hitovi “Naučila si me”, Tko mi te krade”, “Ilegala” i drugi, a prodan je toliko dobro da mu je dodijeljena Srebrna ploča.  Nakon toga uspjeh je sam krenuo, što se moglo vidjeti i po prepunoj Maloj dvorani zagrebačkog Doma sportova, na Valentinovo 2012. godine.

“Mnogi su mislili da je koncert u Domu sportova preambiciozan za tadašnji stupanj razvoja moje karijere, ali sam rekao da bukiraju i da će biti puno. I bilo je,” kaže jedan od najtraženijih pjevača u Hrvatskoj. Dubrovačka ga publika, posebno ženska, voli, pa, sudeći po jagmi za ulaznicama, nema sumnje da će napuniti Revelin 7. ožujka. A, otkrio nam je i da Dubrovnik posebno nosi u srcu:

“Nikada neću zaboraviti kako sam jedno ljeto jahtom uplovio u Dubrovnik. Bilo je to bez konkurencije najbolje ljeto u mom životu. Naravno, ne smijem baš u detalje, ali jako se veselim vratiti se u najljepši grad na svijetu.”

Komentiraj članak

Komentari