PO DRUGI PUT OTAC

Ivan Pernar objavio da je dobio sina i odbija ga cijepiti

Ivan Pernar postao je drugi put otac, a sretnu vijest objavio je na Facebooku, otkrivši da su on i partnerica Viktorija sina nazvali Noa, prenosi Index.hr

"Želim se zahvaliti svom osoblju Karlovačke opće bolnici na vrhunski obavljenom porodu, na ljubavi koju su pružili mojoj ženi i brizi za dijete nakon porođaja.

Mali Noa je zaplakao samo kad je išao van, sad ne plače, dugačak je bio 51 cm i težak 3250g.

Dijete je hvala Bogu dobro i zdravo, pa se zahvaljujem i onome u kojeg mnogi ne vjeruju ali ja osobno vjerujem.

Hvala svima vama na čestitkama i zahvaljujem vam za ljubav koju ste iskazali. Što se tiče samog termina, rođen je s danom ili bolje rečeno par sati zakašnjenja.
Trebao se roditi 10.8., ali je vodenjak iznenadno puknuo danas u 4 ujutro pa smo kroz sat vremena došli do bolnice. Porodio se u 11 sati otprilike.

Također, odbio sam da se djetetu daju ikakva cjepiva jer imam loša iskustva s prvim sinom, a naslušali smo se iz prve ruke svakakvih horor priča od drugih roditelja. Cijepljenje sa sobom nosi rizik koji je za mene i njegovu majku Viktoriju, inače zubaricu, bio neprihvatljiv.

Ne vjerujemo u imunitet krda, niti imamo mentalitet krda. Imamo svoje mišljenje i nemamo namjeru popustit pritisku medija i farmaceutske industrije", napisao je Pernar.

Posljednjih mjeseci nije objavljivao puno fotografija svoje tajanstvene partnerice, a sad je očito da je razlog bilo to što su trudnoću željeli do kraja zadržati za sebe
Komentiraj članak

Komentari