Weser Kurier

Ivan Klasnić: Imam ponudu na stolu, možda ću se vratiti nogometu

Iza Klasnića su tri transplatacije bubrega, a ističe kako sada može piti i jesti što želi te da mu je sve puno jednostavnije. Nije isključio ni povratak nogometu ako se do ljeta vrati u formu...

Ivan Klasnić ne isključuje povratak na teren iako su iza njega tri transplatacije bubrega! Posljednju je imao u listopadu u Zagrebu.

- Nisam nov čovjek, ali mnogo je toga sad ugodnije. Mogu piti što i koliko želim, jesti što želim. Više ne moram ići na dijalizu. Život je sada jednostavniji i to je lijepo. Nije mi ni prije bilo loše, ja definitivno nisam tip koji se žali. U vrijeme kad sam morao na dijalizu smio sam unijeti 1,5 litara tekućine u tom razdoblju - rekao je Klasnić za Weser Kurier pa dodao:

- U to se nije ubrajala samo voda, već i hrana koja ju sadrži poput juhe ili salate. Lijepo je biti bez tih zabrana, a i vrijeme koje sam provodio na dijalizi sad mogu koristiti na drugačiji način.

Na red su došle i nogometne teme gdje je Ivan otkrio kako je uvjeren da će Werder ostati u ligi, a morao je odgovarati i na pitanje vidi li se kao trener.

- Ne, nije to za mene. No, zato sam nakon transplatacije dobio ponudu da nastavim igrati, možda je to opcija. Moram do ljeta ući u formu - kaže 37-godišnji Klasnić pa zaključio:

- Nisam još imao oproštajnu utakmicu , volio bih ju imati na Weserstadionu, o čemu smo već pričali. No, sad imam novi bubreg, a to vam je kao promjena motora na automobilu. Sad imam novi. Nakon prve transplatacije sam se vratio nogometu, zašto tako ne bi bilo i sada?

Izvor: 24sata

Komentiraj članak

Komentari