MONSTRUM

ISTINSKO ZLO: Ubio suprugu i četvero djece. Tijela je tjednima držao u kući, a onda ih je bacao po šumi

Otac iz pakla, Michael Jones (38) doživio je sudar vozeći se u svom kombiju u Georiji ne bi li pritom bio otkriven stravičan zločin koji je napravio, prenosi Net.hr.

Nakon dolaska na mjesto nesreće načelnik je osjetio jak smrad koji je dolazio iz vozila, a Michael mu je trenutak kasnije rekao kako ga slobodno mogu uhititi jer se u prtljažnik nalazi truplo, piše Daily Mail.

U prtljažniku se nalazilo tijelo 32-godišnje Casei Jones, a nakon što je ubojica priveden priznao je kako je ubio i četvoro djece Aiyana (1), Mercalli Jones (2), Preston (5) i Cameron Bowers (10). Dvoje najmlađih bila su zajednička djeca.

Čuvao leševe

U trenutku kada je pronađen za Michaleom je već bila raspisana tjeralica te se smatralo da je povezan s nestankom supruge i maloljetne djece. Navodno je nesretnu obitelj ubio u njihovoj kući na Floridi te je tijela držao u kući tjednima prije nego što ih je počeo bacati.

 

“Nisam se nikad toliko bojala. Casei je moje najmlađe dijete, a unuci su mi cijeli svijet, kao da su moja djeca. Ne znam što bi bez njih”, kazala je Caseina majka Nikki nekoliko dana prije nego su pronađena tijela. Caseiu su zadnji put vidjeli kod grada Ocala na Floridi dok je svoju djecu vozila u automobilu.

Nije poznato što se točno dogodilo te što je natjeralo Jonesa da napravi strašan zločin koji je šokirao okrug.

Komentiraj članak

Komentari