'HVALA DOBRI LJUDI!'

ISPUNJENO OBEĆANJE Kamp kućica pristigla na Žarkovicu - toplo rukama ali i oko srca (FOTO)

Kamp kućica u koju će se od hladnoće skloniti Sandra Sabrailo, voditeljica Azila za napušene životinje, i ostali volonteri jučer je pristigla na Žarkovicu. Njena nabavka inicijativa je Braca Elezovića koji je navedenu informaciju uskoro objavio na društvenim mrežama.

„Evo napokon smo i to riješili pa će Sandra večeras imat đe ispružit umorne kosti. Hvala ekipi koja je bila na Žarkovici jer bez ekipe bi kućica bila neđe na streljani. Hvala čovjeku koji je ustupio auto i vozaču koji je došlepao kućicu. Ne žele da im se spominju imena pa ćemo to ispoštivat. Hvala vlasniku kućice koji nam ju je dao na povjerenje. Hvala svima vama koji ste uplatili barem jednu kunu jer bez vas ovo ne bi bilo moguće. Hvala svima koji su na bilo koji način sudjelovali u realizaciji ove ideje. Hvala i onim medijima koji su ovo korektno popratili. Naravno hvala i Sandri za svu žrtvu koju podnosi da bi oni čupavci imali koliko toliko dostojanstven život. Ovim akcija ne završava jer još uvijek ne znamo koliko je novaca na računu, a ako bude viška - pa od viška glava ne boli, utrošit će se pametno. Preostaje spojit struju, nadam se vrlo brzo, nabavit plinsku bocu, spojit i plin, a uz kućicu su stigle i male gradele da Sandra može ponekad ispeć ćevape“, napisao je Braco Elezović na facebook stranici Društva za zaštitu životinja. Našalio se kako će postaviti i video nadzor da vidi pušta li Sandra i pse unutra.

Nakon njega svim zasužnima obratila se i Sandra Sambrailo: „O kućici je riječ, ok, ali ja slavim ovu radnu ekipu i sve vas koji ste donacijama ili nekim dr. angažmanom sudjelovali da stigne na Žarkovicu.  I dok ovu hladnu noć uživam u svom toplom kutku zahvaljujem vam svima. Kućica je topla, ali najviše topline sam dobila od vaše dobrote! Ona me grije ovu noć!', napisala je Sambrailo. 

Svi građani koji su voljni pomoći mogu sredstva uplatiti na račun Društva,
OTP HR88 24070001100024932
Uz napomenu „SOS Žarkovica – za radnike“ ili „Za kamp kućicu“

Komentiraj članak

Komentari