ISPOVIJEST ŽRTVE MILIJARDERA PEDOFILA Pola godine provela je zatočena na 'pedo otoku' gdje ju je silovao tri puta dnevno

Sarah Ransome najnovija je u nizu žrtava milijardera Jeffreya Epsteina, pedofila koji se ubio u ćeliji zatvora u New Yorku, koja je odlučila javno i otvoreno progovoriti o svemu što joj se događalo.

Ransome tvrdi da je šest mjeseci bila zatočena na Little St. Jamesu, privatnom otoku u Epsteinovom vlasništvu danas poznatom i kao pedofilski otok, te da je postala toliko očajna da je bila spremna skočiti u vodu punu morskih pasa kako bi mu pobjegla, prenosi 100posto.

"Tog me dana silovao tri puta. Morski pas bi mi u tom trenutku bio najbolji prijatelj. Nisam ni razmišljala o tome, već sam samo htjela nekako otići", sjeća se kako je planirala preplivati do susjednog otoka St. Thomas. No, nakon što je skočila u vodu, snimile su je nadzorne kamere raspoređene svugdje diljem Epsteinova otoka, te ju je ubrzo zaustavilo njegovo osoblje.

Ransome je u slučaju protiv Epsteina postala jedna od svjedokinja tužiteljstva koja je nastranog milijardera i njegovu navodnu madame Ghislaine Maxwell već i ranije odvela na sud s optužbama da su je držali kao seksualnu robinju. 2018. godine čitav je slučaj završio nagodbom, a ne zna se koliko je točno Epstein platio kako bi Ransome i dalje šutjela.

No, nakon njegove smrti, svoju je tešku priču ispričala britanskom The Telegraphu. Prisjetila se da je Epsteina upoznala još 2006. godine u New Yorku dok je bila 22-godišnja studentica mode. U noćnom klubu pristupila joj je žena koja je rekla da poznaje bogatog dobrotvora koji pomaže djevojkama poput nje, te da se zove Jeffrey Epstein. Samog je biznismena Sarah opisala kao karizmatičnog i šarmantnog tipa koji joj je obećao pomoći da ostvari sve svoje snove, te koji ju je ubrzo pozvao da otputuju na njegov karipski otok.

No, njezin se bajkoviti muškarac već tijekom vožnje u privatnom avionu, kasnije poznatom kao "Lolita Express", vrlo brzo pokazao kao bolesni pervertit.

"Jedna od djevojaka i Jeffrey su se ubrzo upustili u seksualni odnos na krevetu i to pred svima." Tada joj je bilo jasno da je upravo ušetala o osinje gnijezdo. Zlostavljanje je počelo čim je kročila na otok, a sve bi obično krenulo s pozivom na masažu.

"Bilo je dana kada me silovao i tri puta dnevno, a nakon toga bi silovao druge", rekla je Ransome i dodala da je morala biti dostupna za njega, ali i za njegove prijatelje kojima bi ju "posuđivao".

"U šest mjeseci koliko sam bila tamo niti jednom ga nisam vidjela da radi. Doslovno nas je seksualno zlostavljao po čitave dane."

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari