ISPOVIJEST SUPRUGE PABLA ECOBARA Sa samo 14 ju je prisilio na pobačaj u mračnoj ulici

Victoria Eugenia Henao, danas 58-godišnjakinja, Pabla Escobara je upoznala kada je imala samo 12 godina. No već je tada zapela za oko 23-godišnjem Escboaru koji se brzo uspinjao u kriminalnoj hijerarhiji, piše Net.hr.

Imala je svega 14 godina kada ju je prisilio na pobačaj u nekoj mračnoj ulici. „Nisam znala što se događa, samo sam pokorno slijedila“, otkrila je u svojoj novoj biografiji, opisujući kako je žena kod koje su ju odveli gurala neke plastične cijevi u nju dok nije počela krvariti. Potom ju je Escobar odveo kući te joj rekao da slijedi upute koje joj je žena dala i da ga obavještava o svom stanju.

I nakon traumatičnog pobačaja, ostala je s Pablom. Godinu dana kasnije, kada je imala samo 15 godina, vjenčali su se crkvi Svetog trojstva u kolumbijskoj Palmiri. Ni Pablovi niti njeni roditelji nisu htjeli prisustvovati vjenčanju, a Victoria se tog dana sjeća s pomiješanim osjećajima. „S jedne strane sam ga voljela, no istodobno i strahovito bojala“.

Ubrzo je počela slušati glasine o Pablovnim brojnim preljubima i avanturama, no jednostavno nije htjela provjeravati njegove džepove ili tražiti tragove ruža. Živjeli su zajedno, ona bi ujutro odlazila u školu, a poslije povratka kući preuzimala ulogu domaćice.

Ubrzo je zatrudnjela. Tada u četvrtom srednje prisjeća se kako je tražila od profesorice engleskog da ju pusti sa ispita jer joj je pukao vodenjak,

Kako je rastao Escobarov utjecaj tako je i broj ljubavnih afera bio sve veći, a najpozntija je bila ona s Wendy Chavarriaga Gil koja je trajala više godina.

Victoria kaže da Pabla, s tada 28-godišnjom brinetom zelenih očiju, upoznao njegov prijatelj, bogat i utjecajan.

„Nisam ga mogla ostaviti, ne samo zato što sam ga voljela nego i iz straha. Osjećala sam potpuno bespomoćno, i  nisam znala što će biti s mojom djecom i sa mnom bez njega“, rekla je, prenosi Daily Mail. Nije se bojala samo njegovih rivala, nego i Pabla.

Više pročitajte OVDJE.

Komentiraj članak

Komentari